Main Content

Cristiano Ronaldo zlomil ďalší rekord, je korunovaným kráľom Instagramu

piatok, 5. máj 2017 12:17 | Autor: Jakub Vaverka

Cristiano Ronaldo zlomil ďalší rekord, je korunovaným kráľom Instagramu
Cristiano Ronaldo zlomil ďalší rekord, je korunovaným kráľom Instagramu | zdroj: © TASR

Sociálne siete sú neoddeliteľnou súčasťou športového priemyslu. Hráči cez ne každodenne „žijú“ so svojimi fanúšikmi a poskytujú im exkluzívny pohľad do ich súkromia. Portugalská megastar Cristiano Ronaldo sa môže pochváliť míľnikom, ktorý sa ešte nepodaril žiadnemu športovcovi.

Rodák z ostrova Madeira má na sociálnej sieti Facebook viac ako 120 miliónov a patrí medzi najobľúbenejších užívateľov. Ronaldo vie, ako budovať svoju značku nielen na ihrisku, ale aj mimo neho. Dôkazom je aj jeho aktuálny míľnik zo sociálnej siete Instagram.

Madridské číslo sedem sa stalo prvým športovcom v histórii, ktorý dosiahol na Instagrame rovných sto miliónov sledovateľov. Cristiano sa svojím fanúšikom venuje veľmi pozorne. Často prináša fotografie či krátke videá zo svojho každodenného života. Jeho popularita je skutočne obrovská.

32-ročný portugalský reprezentant nie je len futbalovou hviezdou. Je globálnou star, ktorú poznajú ľudia po celom svete a nemusí ísť ani o futbalových či športových fanúšikov.

Na Instagrame dlho pohyboval na úrovni mýtickej hranice sto miliónov sledovateľov, pričom k definitívnemu prekročeniu mu pomohol hetrik v utorkovom semifinále proti Atléticu Madrid.

Bombardér z Realu Madrid sa v počte fanúšikov neporovnáva so svojimi spoluhráčmi či futbalovými rivalmi. Jeho počty sa približujú počtom fanúšikov, ktorí sledujú celé kluby. Momentálne sa CR7 zaradil k zoznamu ľudí, ktorí patria na spomínanej sociálnej sieti medzi najsledovanejších celkovo (napríklad speváčka Beyoncé).