Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (13.5.)

sobota, 13. máj 2017 17:25 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (13.5.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (13.5.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie sa blíži a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Pepe do Interu Miláno?

Portugalský stopér Pepe je podľa španielskeho denníka Marca veľmi blízko k dohode s talianskym klubom Interom Miláno. Celok zo San Sira sa chce po sezóne výrazne posilniť, pričom skúsený obranca Realu Madrid je jedným z hráčov, ktorých čierno-modrí plánujú získať. (Marca)

Bayern sleduje hviezdne mená

Nemecký majster Bayern Mníchov sleduje podľa plátku Bild dvojicu hviezdnych futbalistov. Bavori by radi získali talianskeho záložníka Marca Verrattiho z Parížu Saint-Germain a útočníka Alexisa Sancheza z londýnskeho Arsenalu. (Bild)

United blízko Jamésa

RCN Radio tvrdí, že Manchester United je veľmi blízko k získaniu kolumbijského reprezentanta Jamésa Rodrigueza, ktorý je momentálne stále hráčom Realu Madrid. Jamésova madridská budúcnosť je nepravdepodobná. (RCN Radio)

Z VOLEJA

Vedenie PSG sa stále nerozhodlo, aká bude budúcnosť útočníka Jesého Rodrigueza, ktorý je na hosťovaní v španielskom UD Las Palmas. (goal.com)

Talentovaný Franck Kessie z Atalanty Bergamo by sa mal v lete stať posilou AC Miláno. (Calciomercato)

Atlético Madrid sleduje Jamieho Vardyho z Leicestru City. (Sky Sports)

Chelsea včera zdolala WBA 1:0 a stala sa anglickým majstrom.