Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (15.5.)

pondelok, 15. máj 2017 08:40 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (15.5.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (15.5.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Rokovania o prestupe do Interu Miláno už vedie portugalský obranca Pepe. Momentálne zranený futbalista v Madride zmluvu nepredĺži a tak ostane voľný. (as.com)

BARCELONA: Obranca Juan Bernat sa síce v ostatných dueloch drží v základnej zostave Bayernu, no i tak pomýšľa na prestup. Odchovanca Valencie lanária naspäť do vlasti Barcelončania. (Transfermarkt.co.uk)

ATLÉTICO MADRID: Tím stanovil cenu brankára Jana Oblaka, pričom nepôjde pod 85 miliónov libier. To Manchester United zrejme odradí a svoju pozornosť zameria iným smerom. (metro.co.uk)

ATLÉTICO MADRID: Tri roky v červeno-bielych farbách chce zabaliť 29-ročný krídelník Alessio Cerci. V aktuálnej sezóne odohral len 14 minút a jeho agent vybavuje návrat do Serie A. (mundodeportivo.com)

ATLÉTICO MADRID: Kroky uruguajského beka Josého Maríu Gimenéza budú smerovať do Arsenalu Londýn. Špekulácie o Manchestri United či Barçe sa tak nenaplnia. (metro.co.uk)

VALENCIA: Stopér Eliaquim Mangala hosťuje z Manchestru City u Netopierov a do hry vstupuje aj Newcastle United. Budúcoročný nováčik Premier League zahájil rokovania o prestupe. (Express)

BETIS: Tretí tím portugalskej ligy poľuje na obrancu Cristiana Picciniho. Sporting Lisabon už 24-ročnému Talianovi ponúkol konkrétnu zmluvu s trvaním na tri roky. (futbol.as.com)

SPORTING GIJÓN: Všetky tri zostupujúce tímy už pozná La Liga. Okrem Granady a Osasuny sú to aj futbalisti z Asturie. Tí síce svoj zápas s Eibarom zvládli, no bod Deportiva proti Villarrealu im už zmarí nádeje na tabuľkové polepšenie. (Goal.com)