Main Content

Enrique boj o titul ešte nevzdal: Keď sme tam prehrali my, môže aj Real

pondelok, 15. máj 2017 14:31 | Autor: Jakub Vaverka

Enrique boj o titul ešte nevzdal: Keď sme tam prehrali my, môže aj Real
Enrique boj o titul ešte nevzdal: Keď sme tam prehrali my, môže aj Real | zdroj: © TASR

Barcelona je neúplné dve kolá pred koncom španielskej La Ligy na prvom mieste s zlepším skóre ako Real Madrid. Biely Balet však má k dobru dohrávku vo Vigu a ak získa čo i len bod, svojho večného rivala preskočí. Kormidelník Kataláncov Luis Enrique je aj napriek tomu stále optimistom.

Barcelona včera vyhrala na pôde Las Palmas 4:1 a udržala si prvé miesto v tabuľke. Nelenil ani Real Madrid, ktorý nedal v domácom prostredí šancu FC Sevilla a zvíťazil rovnakým rozdielom. Kataláncov čaká už iba zápas proti Eibaru na Camp Nou, Merengues cestujú do Viga, kde absolvujú dohrávku so Celtou a do Malagy.

„Čakajú ich dva veľmi náročné zápasy proti Celte a Malage. Proti tímom, ktorým sme v prebiehajúcej sezóne podľahli aj my,“ priniesol slová trénera FC Barcelona Luisa Enriqueho denníkDaily Mail odvolávaný na Movistar. „Keď sme tam prehrali my, môže tam prehrať ktokoľvek. Chcel by som podotknúť, že hlavne vo Vigu sme zakopli hneď niekoľkokrát.“

Kouč Barcelončanov Enrique taktiež dementoval slová o tom, že by spochybňoval prístup hráčov Malagy k poslednému zápasu sezóny, ktorý Andalúzania odohrajú proti Realu Madrid. „Tie slová sú nepravdivé, nikdy by som nespochybňoval niekoho profesionalizmus. Jediné, čo musíme urobiť je vyhrať v nedeľu proti Eibaru.“

„Čaká nás posledný zápas ligy a naším cieľom je jednoznačne vyhrať. To nám dá šancu stať sa majstrami,“ zakončil Enrique. Katalánci teda budú bojovať s Realom o trofej až do posledného kola. Dodajme, že ešte pred napínavým záverom La Ligy je na programe spomínaná dohrávka Celta Vigo -Real Madrid.