Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (18.5.)

štvrtok, 18. máj 2017 11:59 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (18.5.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (18.5.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie sa blíži a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Leicester čaká náročné leto

Anglický ex-majster Leicester City je pripravený na náročné leto. Dôvodom je fakt, že káder Líšok by malo opustiť viacero opôr, pričom sa špekuluje hlavne o hviezdnom ofenzívnom dvojzáprahu Jamie Vardy – Riyad Mahrez. (goal.com)

Theo Real Madrid neposilní

Kmeňový hráč Atlética Madrid Theo Hernandéz, ktorý je v tejto sezóne na hosťovaní v Deportive Alavés, v rozhovore prehlásil, že špekulácie, ktorého ho spájajú s prestupom do Realu Madrid, sa nezakladajú na pravde. (goal.com)

Pochettino odmietne Inter

Argentínsky tréner Tottenhamu Hotspur Mauricio Pochettino sa ocitol pod drobnohľadom talianskeho tímu Inter Miláno, avšak populárny „Poch“ sa v dohľadnej dobe Londýn opúšťať nechystá. (goal.com)

De Gea je prioritou Realu Madrid

Španielsky brankár David De Gea je podľa denníku Daily Mail hlavnou prestupovou prioritou Realu Madrid v letnom transferovom okne. Biely Balet sa kvalitného gólmana snaží získať už niekoľko rokov, pričom teraz by sa mu to mohlo podariť. (Daily Mail)

Z VOLEJA

Ak Real Madrid vyhrá španielsky titul, Malaga zinkasuje milión eur ako bonus z prestupu Isca v roku 2013. Zaujímavosťou je, že posledný zápas sezóny hrá Biely Balet práve na ihrisku Malagy. (goal.com)

Londýnsky Arsenal je údajne pripravený angažovať Danila z Realu Madrid, ak klub v lete opustí Hector Bellerín, ktorého sleduje Barcelona. (Don Balón)

AC Miláno sa v lete zameria na Luku Modriča z Realu Madrid. (Don Balón)