Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (22.5.)

pondelok, 22. máj 2017 15:21 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (22.5.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (22.5.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie sa blíži a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Coutinho nechce meniť dres

Brazílsky reprezentant P.Coutinho údajne ostane v Liverpoole aj v nasledujúcej sezóne. Dôvodom má byť fakt, že The Reds si zahrajú v budúcom ročníku v prestížnej Lige majstrov. O „Coua“ sa vytrvalo zaujíma FC Barcelona. (goal.com)

Musacchio do AC Miláno

Argentínsky obranca M.Musacchio, ktorý počas poslednej sezóny obliekal dres španielskeho Villarrealu, vraj čoskoro absolvuje lekársku prehliadku v AC Miláno a stane sa prvou letnou posilou čierno-červených. (goal.com)

Leno chce ísť do Realu

Brankárska jednotka Bayeru Leverkusen B.Leno údajne sníva o prestupe do španielskeho kráľovského veľkoklubu Realu Madrid. Leno patrí medzi najlepších brankárov v nemeckej lige, pričom Biely Balet ho už v minulosti sledoval. (goal.com)

Atlético opäť o Costu

Španielsky celok Atlético Madrid sa podľa denníka Telegraph opäť bude zaujímať o španielskeho kanoniera Diega Costu. Costa je najlepším strelcom Chelsea z majstrovskej sezóny, pričom jeho ex-klub ho sleduje už dlhšie obdobie. (Telegraph)

Di Mariov návrat?

Španielsky denník Don Balón píše, že argentínsky reprezentant Angel Di Maria by sa nebránil návratu do Realu Madrid. El Fideo je momentálne hráčom Parížu Saint-Germain, no v Parku Princov už údajne nie je šťastný. (Don Balón)

Z VOLEJA

Juventus Turín včera dokázal na svojej pôde poraziť Crotone a po šiesty raz v rade sa stal talianskym majstrom.

Novým španielskym majstrom je Real Madrid, ktorému sa podarilo získať prvý titul od roku 2012.

Včerajšok znamenal posledný deň v londýnskej Chelsea pre legendárneho stopéra Johna Terryho, ktorý sa rozhodol z klubu odísť.

Posledné kolo španielskej ligy zas znamenalo derniéru pre kormidelníka Luisa Enriqueho, ktorý už nebude pôsobiť v Barcelone.

Najlepším strelcom španielskej La Ligy sa stal Lionel Messi z Barcelony, top strelcom Premier League Harry Kane z Tottenhamu.

Prestížnu Zlatú rukavicu pre najviac čistých kont v Premier League si zaknihoval Thibaut Courtois z Chelsea.

Londýnsky Arsenal si po rekordných dvadsiatich rokoch nezahrá v Lige majstrov, v Anglicku mu patrí piata priečka.