Main Content

Griezmann o prestupe do United: Je to 60% ku 40%

utorok, 23. máj 2017 14:47 | Autor: Squashmaster

Griezmann o prestupe do United: Je to 60% ku 40%
Griezmann o prestupe do United: Je to 60% ku 40% | zdroj: © TASR

Francúzsky reprezentant vo farbách Atletica Madrid prvýkrát otvorene prehovoril o prestupe do Manchestru United, o ktorom už médiá špekulujú niekoľko mesiacov.

Vo francúzskej televíznej relácii Quotidien ho vyspovedal moderátor Yann Barthes: "Myslím si, že o mojej budúcnosti budeme vedieť viac v priebehu nasledujúcich dvoch týždňov. Manchester United? Je to možné, pravdepodobnosť tohto prestupu je 60 percent. Máte United, City, Arsenal, Chelsea, Barcelona a Real Madrid. Predstavitelia United boli prví, ktorí ma oslovili s konkrétnou ponukou " uviedol Griezmann.

Griezmann však podľa The Independent zároveň dodal, že šanca zotrvania v Atleticu Madrid je 70-percentná. 26-ročný francúzsky útočník sa netají obdivom k Davidovi Beckhamovi, avšak odmietol tvrdenia, o tom, že by chcel nasledovať v jeho šľapajách (hral za Manchester United a potom prestúpil do Realu Madrid, AC Milána a Paríž Saint Germain).                                                                                                           

Predstavitelia španielskeho tímu však zrejme počítajú aj s možnosťou odchodu svojej najväčšej hviezdy, pretože s najväčšou pravdepodobnosťou príde do španielskej metropoly ďalší hviezdny francúzsky útočník Alexandre Lacazette z FC Lyon.