Main Content

Ktorí dvaja futbalisti poznajú budúcnosť Antoinea Griezmanna?

štvrtok, 1. jún 2017 10:07 | Autor: Jakub Vaverka

Ktorí dvaja futbalisti poznajú budúcnosť Antoinea Griezmanna?
Ktorí dvaja futbalisti poznajú budúcnosť Antoinea Griezmanna? | zdroj: © TASR

Kam momentálne povedú ďalšie futbalové kroky francúzskeho útočníka Antoinea Griezmanna je verejnosti neznáme. Kanonier Atlética Madrid je zdržanlivý a na verejnosť sa dostávajú len špekulácie a polopravdy. Existujú však dvaja hráči, ktorí „Griezzyho“ plány poznajú. O koho sa jedná?

V zatiaľ poslednom rozhovore, ktorý francúzsky reprezentant absolvoval, prehlásil, že jeho budúcnosť je v rukách prezidenta Atlética Madrid Enriqueho Cereza. Griezmannove slová priniesol. ​Yahoo Sports. „V klube sa cítim fajn. Môj agent komunikuje s Atléticom, uvidíme, čo sa stane. Toto leto sa rozhodnem. Ako som už povedal, som tu šťastný. Je to v rukách prezidenta, a teda uvidíme, ako sa rozhodne.“

O Griezmannovom rozhodnutí, či už ostať v hlavnom meste Španielska alebo prestúpiť do Anglicka  či Francúzska, majú byť podľa dostupných správ informovaní  dvaja Antoineovi kluboví spoluhráči. „Hovoril som s Kokem a Diegom Godinom,“ priznal bývalý zakončovateľ baskického Realu Sociedad San Sebastián.

Aj napriek tomu, že okolo Griezmanna je v súčasnosti veľké množstvo otáznikov, stále ostáva najreálnejšie, že v letnom prestupovom období prestúpi do anglického veľkoklubu Manchestru United, ktorý sa o jeho služby zaujíma už takmer rok.

Prezident Atlética Madrid Enrique Cerezo však odchod jednej zo svojich najväčších hviezd väčšinou odmieta komentovať, pričom naposledy novinárom povedal, že zatiaľ sa nenašiel klub, ktorý by Atléticu ponúkol za Antoinea Griezmanna tak vysokú čiastku, aby ju Rojiblancos akceptovali.