Main Content

Agent Ibrahimoviča Raiola prezradil pohnútky Švéda ohľadom jeho ďalšieho pôsobiska

štvrtok, 1. jún 2017 14:44 | Autor: Squashmaster

Agent Ibrahimoviča Raiola prezradil pohnútky Švéda ohľadom jeho ďalšieho pôsobiska
Agent Ibrahimoviča Raiola prezradil pohnútky Švéda ohľadom jeho ďalšieho pôsobiska | zdroj: © TASR

Keď pred touto sezónou prestúpil Zlatan Ibrahimovič z Parížu Saint German do Manchestru United, len málokto predpokladal akým ťahúňom tímu z Old Trafford sa stane napriek pokročilému veku.

Nebyť nepríjemného zranenia kolena, mohla to byť pre 35-ročného švédskeho dlháňa ešte podstatne úspešnejšia sezóna. Po zdravotných komplikáciách sa hovorilo aj o konci jednej úspešnej kariéry, avšak tieto správy Ibra rezolútne poprel, ale zároveň pripustil, že ešte nevie, kde bude budúcu sezónu hrať.

Trošku jasnejšie sa v tejto otázke pre portál goal.com vyjadril jeho agent Mino Raiola: "Existuje šanca, že zostane v United, ale nie je to isté. Rozprávali sme sa o tom, má veľa ponúk a myšlienok, ktoré musíme vyhodnotiť. V United mal vynikajúcu sezónu a teraz závisí od nás a klubu, aby sme sa dohodli. Avšak teraz je ešte čas na jeho doliečenie a rekonvalescenciu. Ibra chce zostať v Anglicku a chce tam hrať o titul. Ak si bude myslieť, že je pre United hodnotným hráčom, tak tam zostane. Zároveň si však uvedomuje, že môže byť hodnotným hráčom aj pre iné kluby," dodal Raiola.

V prvej sezóne na Old Trafford sa Ibrahimovič predstavil v 46 zápasoch, pričom skóroval 28-krát a bol jednoznačne najlepším strelcom klubu, ktorý vyhral Európsku ligu, čím si zabezpečil účasť v prestížnej Lige majstrov. Práve to môže byť jedným z rozhodujúcich faktorov pri Ibrahimovičom rozhodovaní.