Main Content

Ronaldo o fanúšikoch Realu Madrid: Mám veľa trpezlivosti, ale toto nie je normálne

piatok, 2. jún 2017 09:59 | Autor: Jakub Vaverka

Ronaldo o fanúšikoch Realu Madrid: Mám veľa trpezlivosti, ale toto nie je normálne
Ronaldo o fanúšikoch Realu Madrid: Mám veľa trpezlivosti, ale toto nie je normálne | zdroj: © TASR

Portugalský bombardér Cristiano Ronaldo si v interview nedával servítku pred ústa a tvrdo skritizoval fanúšikov Realu Madrid. Útočníkovi sa nepáči, že diváci v španielskej metropole na svojich obľúbencov pravidelne pískajú.

Cristiano Ronaldo aj Real Madrid zažívajú vynikajúcu sezónu. Portugalčan sa dostal na štyridsaťgólovú hranicu vo všetkých súťažiach, vyhral Zlatú loptu. Biely Balet sa stal majstrom a dokráčal do finále Ligy majstrov. Fanúšikovia Bieleho Baletu však stále nemajú dosť a svojich miláčikov na domácom štadióne Santiaga Bernabeua často vyprevádzajú s piskotom.

Rodákovi z ostrova Madeira sa ich prístup nepáči a dištancuje sa od neho. Jeho slová priniesol španielsky denník Marca. „Mám veľa trpezlivosti, ale nepáči sa mi to. Byť kritizovaný na vlastnom štadióne nie je normálne. Keď odovzdáme v zápase sto percent a niečo nám nevyjde, aj tak na nás pískajú.“

Úradujúci najlepší hráč na svete si neodpustil porovnanie s anglickou Premier League, kde v minulosti pôsobil v Manchestri United. „V Manchestri sa mi nikdy nič podobné nestalo, majú tam úplne rozdielnu mentalitu. Som v Španielsku šťastný, ale na Manchester vždy budem rád spomínať,“ vysvetlil CR7.

V závere sa portugalský reprezentačný kapitán vyjadril aj k sobotnému finále Ligy majstrov s Juventusom Turín. Jeho slová sú veľmi sebavedomé. „Ak si myslíte, že ste najlepší, neznamená to, že nie ste skromní. Real Madrid je vždy favoritom. Musíme dokázať na ihrisku, že sme lepší ako súper.“