Main Content

Montreal hľadá centra číslo 1. Špekuluje sa o príchode Johna Tavaresa

sobota, 3. jún 2017 14:30 | Autor: Dávid Lech

Montreal hľadá centra číslo 1. Špekuluje sa o príchode Johna Tavaresa
Montreal hľadá centra číslo 1. Špekuluje sa o príchode Johna Tavaresa | zdroj: © TASR

V NHL sa rozvírili búrlivé diskusie o posilnení útoku Montrealu Canadiens. Kanadský tím by mohol údajne čoskoro upiecť megaprestup Johna Tavaresa z New Yorku Islanders.

Prestupové vody poriadne rozbúrila legenda New Yorku Islanders Mike Bossy. Jeden z najlepších kanonierov histórie NHL sa nechal počuť, že vidí reálne prestup lídra „ostrovanov“ Johna Tavaresa do Montrealu Canadiens. 60-ročná hokejová ikona tvrdí, že kapitán „Isles“ by mohol nabrať smer Kanada výmenou za balík hráčov v podobe mladého brankára Charlieho Lindgrena, talentovaného obrancu Michaila Sergačeva, útočníka Alexa Galchenyuka a voľbu v prvom kole draftu.

Zámorské médiá okamžite začali diskutovať o možnosti uskutočnenia spomínaného trejdu, ktorý je prepisom rozhovoru s kanadskou legendou uverejnenej na stránke gabriel-gateway.rncm.ca. Podľa mnohých ohlasov by šlo o rovnocennú výmenu, predovšetkým vďaka Sergačevovi, o ktorom sa hovorí ako o jednom z najtalentovanejších ofenzívnych obrancov súčasnosti. Faktom ostáva, že Montreal Canadiens nutne potrebuje posilniť ofenzívu, zvlášť pozíciu centra, kde klub dlhodobo tlačí topánka.