Main Content

Eden Hazard o prestupe do Realu Madrid: Mohol by som skončiť na lavičke

pondelok, 5. jún 2017 10:10 | Autor: Jakub Vaverka

Eden Hazard o prestupe do Realu Madrid: Mohol by som skončiť na lavičke
Eden Hazard o prestupe do Realu Madrid: Mohol by som skončiť na lavičke | zdroj: © TASR

Belgický ofenzívny univerzál Eden Hazard bude patriť aj v lete 2017 medzi najhorúcejšie artikle na futbalovom prestupovom trhu. Oporu Chelsea dlhodobo lanári Real Madrid. Hazard sa k možnému transferu do španielskej metropoly vyjadril.

Eden Hazard počas reprezentačného zrazu Belgicka absolvoval interview pre plátok HLN. Krídelník, ktorý mierou vrchovatou prispel k titulu Chelsea prehovoril o svojej budúcnosti. „Vo futbale nikdy neviete, no momentálne niečo ako prestup nie je v mojej mysli. Som hráč Chelsea a mám s ňou platný kontrakt na ďalšie tri roky. Uvidíme.“

Bývalý hráč LOSC Lille hovoril aj o predĺžení kontraktu s The Blues či záujme iných tímov. „Chelsea mi zatiaľ  nič neponúkla, no môže sa to stať. Uvidíme po dovolenke. Samozrejme, že budem počúvať aj iné ponuky. Všetci máme sny. Môže to byť Španielsko, môžem ostať v Chelsea. Je mi dobre tam, kde som. Myslím si, že môžem ostať v Chelsea ešte niekoľko rokov.“

Belgičan, ktorého dlhodobo lanári predovšetkým Real Madrid sa taktiež konkrétne vyjadril k interesu úradujúceho víťaza Ligy majstrov. „Ak by som niekedy prestúpil  do Realu Madrid, mohol by som nakoniec skončiť na lavičke. Chcem nájsť riešenie, ktoré bude pre mňa najlepšie,“ dodal 26-ročný belgický reprezentant.

Hazard má pravdu, že v Bielom Balete by pravdepodobne nedostával toľko času na ihrisku ako na Stamford Bridge. Zinedine Zidane je zvyknutý točiť svoju zostavu, pričom hovoriť by o tom vedeli hlavne hráči ako Jamés Rodriguez či Alvaro Morata, ktorí majú nespochybniteľnú kvalitu, no na ihrisko sa dostávajú len zriedka.