Main Content

Neuveriteľné gesto Griezmanna. Médiam vysvetlil, prečo ostáva v Atléticu Madrid

pondelok, 5. jún 2017 16:16 | Autor: Squashmaster

Neuveriteľné gesto Griezmanna. Médiam vysvetlil, prečo ostáva v Atléticu Madrid
Neuveriteľné gesto Griezmanna. Médiam vysvetlil, prečo ostáva v Atléticu Madrid | zdroj: © TASR

Vyzerá to tak, že prestupová sága Antoinea Griezmanna sa definitívne skončila a nakoniec francúzsky reprezentant s najväčšou pravdepodobnosťou zostane v Atleticu Madrid.

Podľa informácií britského denníka The Independent Griezmann vo štvrtok telefonicky informoval trénera červených diablov Josého Mourinha o tom, že s definitívnou platnosťou zostáva v Madride .

"Otázky týkajúce sa mojej budúcnosti boli dosť nudné. Padlo rozhodnutie Športového arbitrážneho súdu (CAS), na základe ktorého Atletico nemôže nakupovať nových hráčov. S mojím športovým poradcom Ericom Olhatsom sme sa rozhodli, že zostanem v Atleticu. Je to pre klub veľmi ťažké obdobie. Opustiť Atletico v momentálnej situácii by bolo úderom pod pás," povedal samotný hráč.

Anglický tím bol ochotný zaplatiť astronomickú prestupovú klauzulu francúzskeho reprezentanta (84 miliónov libier), čo by samozrejme odzbrojilo predstaviteľov Atletica a prestup by bol asi istý. Avšak skutočnosť, že Los Colchoneros nebudú môcť kupovať nových hráčov spolu s intenzívnym presvedčovaním trénera Diega Simeoneho napokon rozhodli, že Griezmann v Atleticu zostane, minimálne ešte jednu sezónu.

Manchester United sa po definitívnej odpovedi zo strany 26-ročného Griezmanna teraz zameriava na ulovenie jedného z trojice útočníkov Romelu Lukaku (Everton), Andrea Belotti (AC Turín) a Alvaro Morata (Real Madrid).