Main Content

Pepe odchádza z Realu Madrid! Niektorým veciam v klube nerozumie

utorok, 6. jún 2017 10:09 | Autor: Squashmaster

Pepe odchádza z Realu Madrid! Niektorým veciam v klube nerozumie
Pepe odchádza z Realu Madrid! Niektorým veciam v klube nerozumie | zdroj: © TASR

Portugalskému obrancovi Pepemu, ktorý prestúpil do Realu Madrid v roku 2007 z FC Porto, sa koncom júna v kráľovskom drese končí platná zmluva. Očakával predĺženie o dva roky, ale predstavitelia Pusiniek mu ponúkli len ročný kontrakt. To Pepému očividne nestačilo a Portugalčan potvrdil, že z klubu odíde.

"Je úplne jasné, že v Reale nezostanem. Jedna fáza môjho života sa končí a druhá sa začne. Mám viacero ponúk, niektoré sú aj z anglickej ligy. Nechcem nikoho obviňovať, ale to, čo dokázal Zidane s Realom je niečo neuveriteľné. Stále sú však veci, ktorým nerozumiem. Zidanovi som nepovedal zbohom kvôli nemu, predstavitelia Realu vedeli, že odídem," cituje Pepeho portál goal.com.

Pepe počas desaťročného pôsobenia v bielom drese pomohol tímu k zisku troch španielskych titulov, ako aj troch triumfov v Lige majstrov. V uplynulej sezóne však v dôsledku zranenia odohral v drese Realu  len osemnásť zápasov vo všetkých súťažiach.

V súvislosti s jeho ďalším pôsobiskom sa hovorí predovšetkým o Paríž Saint Germain a Interi Miláno, avšak ako podotkol aj samotný Pepe, do úvahy prichádza aj pôsobenie v anglickej lige.

34-ročný Portugalčan odohral za dvanásťnásobného víťaza Ligy majstrov 229 stretnutí, pričom skóroval trinásťkrát. Za portugalskú reprezentáciu odohral 82 zápasov a bol aj pri jej triumfe na minuloročných majstrovstvách Európy.