Main Content

Šialená prestupová špekulácia: Odchod Ronalda z Realu za 180 miliónov

štvrtok, 8. jún 2017 09:54 | Autor: Jakub Vaverka

Šialená prestupová špekulácia: Odchod Ronalda z Realu za 180 miliónov
Šialená prestupová špekulácia: Odchod Ronalda z Realu za 180 miliónov | zdroj: © TASR

Denníky po celom svete sa deň, čo deň predbiehajú v prinášaní prestupových špekulácií. Nie vždy sa však zverejnené informácie zakladajú na pravde. Zatiaľ s najšialenejšou správou tohto roka súvisiacou s transfermi prišiel portugalský denník A Bola.

Cristiano Ronaldo zažíva od minulého roka najlepšie obdobie v kariére. Od mája 2016 vyhral Ligu majstrov s Realom Madrid, Euro s Portugalskom, UEFA Supercup plus MS klubov s Realom a následne prestížne ocenenie Zlatá lopta. Potom sa CR7 radoval z titulu s Bielym Baletom, následne prišlo ďalšie víťazstvo v Champions League a ocenenie pre najlepšieho strelca LM.

32-ročný Portugalčan taktiež prekročil hranicu 600 kariérnych gólov a pre rok 2018 bude tvárou populárnej futbalovej hry FIFA. Aby toho nebolo málo, CR7 sa stane po druhýkrát otcom. Rodák z ostrova Madeira sa skutočne nemôže sťažovať.

Aktuálne sa však začalo špekulovať o tom, či nezmení počas leta 2017 dres. Portugalský denník A Bola tvrdí, že CR7 môže čoskoro opustiť Real Madrid. „Biely Balet bude počas najbližších dní bombardovaný ponukami od štyroch klubov, ktoré by mali za Ronalda ponúkať až 180 miliónov eur,“ informoval tento plátok.

Futbalová verejnosť vo veľkom diskutuje o správe, ktorú A Bola priniesol. Väčšina si však myslí, že ide o špekuláciu, ktorá nemá s pravdu nič spoločné. Ronaldo nedávno prehlásil, že je v hlavnom meste Španielska šťastný, pričom je neodškriepiteľné, že je momentálne na vrchole. „Záujemcami sú Manchester United, Paríž Saint-Germain, AS Monako a čínsky klub,“ dodal denník z Pyrenejského polostrova.