Main Content

FOTO: Stránka pre dospelých Redtube bude sponzorovať futbalový klub!

štvrtok, 8. jún 2017 11:14 | Autor: Jakub Vaverka

FOTO: Stránka pre dospelých Redtube bude sponzorovať futbalový klub!
FOTO: Stránka pre dospelých Redtube bude sponzorovať futbalový klub! | zdroj: © TASR

Futbalové kluby z celého sveta majú na svojich dresoch najrôznejších sponzorov. Väčšinou sa jedná o letecké spoločnosti či automobilky, prípadne o telekomunikačné koncerny alebo potravinárskych gigantov. Celok Washington Square FC sa rozhodol ísť inou kurióznejšou cestou.

Washington Square FC je amatérsky futbalový klub z Massachusetts, ktorý vznikol iba v roku 2013, no od včera ho pozná celý svet. Celok, ktorý má sídlo v Brooklyne, sa totiž dohodol s gigantom v oblasti porno priemyslu Redtube. Známy portál pre dospelých bude v nasledujúcom období zdobiť prednú stranu dresov WSFC.

„Sme šťastní, že môžeme oznámiť našu spoluprácu. Je to meno na prednej strane dresu na čom záleží,...“ píše sa na oficiálnej klubovej stránke na Twitteri, pričom Washington pridal aj exkluzívnu fotku nových dresov.

Sociálne médiá po zverejnení fotografie doslova začali šalieť a klub Washington Square FC sa za pár hodín stál známym po celej planéte. Zaujímavosťou taktiež je, že celok z Massachusetts zaznamenal počas dňa stovky žiadostí o kúpu nového dresu z rozličných krajín. Amatérsky celok dokonale ukázal, ako sa dá šikovne robiť marketing.