Main Content

Novinky a špekulácie z Corgoň ligy (22.6.2011)

streda, 22. jún 2011 17:26 | Autor: Jakub Vaverka

Novinky a špekulácie z Corgoň ligy (22.6.2011)
Novinky a špekulácie z Corgoň ligy (22.6.2011) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Prestupové šialenstvo sa nerozpútalo len v Západnej Európe, ale aj u nás na Slovensku. V rubrike s názvom “Novinky a špekulácie z Corgoň ligy“ vás budeme pravidelne informovať o novinkách týkajúcich sa Corgoňligových mužstiev.

Košice si sústredenie pochvaľujú

Východniari, ktorí odcestovali na herné sústredenie do Rakúska sú s tamojšími podmienkami  nadmieru spokojní. V krajine, ktorá pred 3 rokmi organizovala majstrovstvá Európy vo futbale, je podľa ich slov všetko na vysokej úrovni, čo im umožňuje pokojnú a kvalitnú prípravu na novú sezónu.

Legionári v Trenčíne


V kádri nováčika Corgoň Ligy sa objavilo na skúške viacero zaujímavých hráčov. Prvým z nich je Johan Poltier, ktorý je mladším bratom 22-ročného reprezentanta Trinidadu a Tobago Lestera Poltiera. Okrem neho v Trenčíne testujú 20-ročného Macedónca Ristoa Mitrevskiho hrajúceho na poste stopéra a a Jiřího Bernarda, ktorý naposledy pôsobil v Sigme Olomouc a absolvoval aj skúšku v Ajaxe Amsterdam.

Prestup Čišovského sa zamotal


Prestup Mariána Čišovského z Temešváru do majstrovského Slovanu sa zamotal, pretože o jeho služby prejavil záujem aj rumunský Rapid Bukurešť. Tím z hlavného mesta Rumunska bude mať podobne ako Slovan v budúcej sezóne majstrovské ambície.

Jarolím pritiahol Střeštíka


Slovan Bratislava by mal posilniť talentovaný ľavý stredopoliar Marek Střeštík. 24-ročný rodák z Komárna pôsobil naposledy v Zbrojovke Brno a predminulú sezónu odohral v drese Sparty Praha. Do Slovanu si ho vyžiadal tréner “Belasých” Karel Jarolím, ktorý v ňom vidí obrovský potenciál. Střeštík bol najlepším strelcom Českej reprezentácie do 19 rokov na ME 2006, kde získali “Lvíce” bronzové medaily. Okrem toho bol členom reprezentácie do 21 rokov a ako 21-ročný nastúpil po prvýkrát aj za seniorskú reprezentáciu v zápase proti Dánsku.

Ján Maslo na roztrhanie


Poľský záujem o Jána Masla už utíchol, no na hladinu okamžite vyplávali ďalšie ponuky pre tohto urasteného ružomberského stopéra. Podľa najnovších informácii je o Masla veľký záujem na Ukrajine, no vo svojich radoch by ho rada videla aj Žilina.