Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (18.6.)

nedeľa, 18. jún 2017 11:08 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (18.6.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (18.6.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie sa blíži a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Dani Alves do Manchestru City?

Denník The Sun píše, že španielsky tréner Pep Guardiola by rád obnovil spoluprácu s brazílskym obrancom Danim Alvesom,  s ktorým sa pozná zo spoločného pôsobenia v FC Barcelona. Kormidelník Manchestru City však zrejme narazí na odpor Juventusu Turín, ktorý predávať nechce. (The Sun)

Costov návrat je blízko

Budúci týždeň by mali prebehnúť jednania medzi Chelsea a Atléticom Madrid o prestupe španielskeho útočníka Diega Costu. Ako je známe, The Blues už  s týmto kanonierom nerátajú, pričom jeho ex- klub má veľký interes o Španielove znovuzískanie. (Daily Mirror)

Real Madrid zaplatí účet

Podľa denníka The Sun je Real Madrid pripravený zaplatiť daňový účet Cristiana Ronalda a to všetko preto, aby portugalský reprezentant počas letného prestupového obdobia neprestúpil niekam inam. (The Sun)

Enrique do Chelsea?

Ak by za určitých okolností opusti taliansky tréner Antonio Conte londýnsku Chelsea, na jeho miesto by vraj mohol prísť španielsky kormidelník Luis Enrique.Enrique je od konca na lavičke FC Barcelona bez klubu. (Daily Telegraph)

Morata na lane Chelsea

Okrem Manchestru United sa o útočníka Realu Madrid Alvara Morata stále viac a viac zaujíma aj londýnska Chelsea. Anglický majster chce do útoku jednu až dve posily, pričom by vraj mohol prísť Morata a taktiež Lukaku z Evertonu. (Daily Mirror)