Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (19.6.)

pondelok, 19. jún 2017 08:54 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (19.6.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (19.6.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie sa blíži a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Historická ponuka Manchestru

Manchester United sa vraj pokúsi Realu Madrid ponúknuť 175 miliónov libier a španielskeho brankára Davida De Geu za Cristiana Ronalda. Niektoré médiá tvrdia, že súčasťou dohody bude aj Alvaro Morata. (Daily Mirror)

Ronaldo sa chce vrátiť

Samotný Cristiano Ronaldo je vraj naklonený návratu do Manchestru United. Rodák z ostrova Madeira to mal povedať svojmu agentovi Jorgemu Mendesovi, ktorý vraj už s Red Devils začal rokovania. (The Sun)

Liverpool je pozitívne naladený

Vedenie Liverpoolu údajne verí, že dosiahlo dohody s talianskym celkom AS Rím a prestup egyptského útočníka Mohameda Salaha by mal byť dotiahnutý už počas prebiehajúceho týždňa. Hovorí sa o čiastke na úrovni 35 miliónov libier. (Daily Mirror)

Ťažké časy Donnarummu

Po tom, čo sa Gianluigi Donnarumma rozhodol, že nepredĺži zmluvu s AC Miláno sa vraj jemu a jeho rodine začali vyhrážať fanúšikovia, pričom počas včerajšieho zápasu Eura do 21 rokov po ňom hádzali falošné peniaze. (The Sun)

Kde skončí Ox?

Momentálne je údajne nejasné, aká bude budúcnosť anglického reprezentanta Alexa Oxlade- Chamberlaina. Rýchlonohý krídelník je stále hráčom Arsenalu, no vo veľkom sa hovorí o jeho možnom odchode inam. Interes má Liverpool. (The Sun)

Silva rozmýšľa o konci

Španielsky stredopoliar David Silva je vraj pripravený skončiť s aktívnou kariérou, avšak ešte predtým by rád vyhral v drese Manchestru City prestížnu Ligu majstrov. Šancu na to bude mať aj v budúcej sezóne. (Daily Mail)

Návrat odchovanca

Barcelona údajne pracuje na návrate svojho odchovanca Gerarda Deulofeua z liverpoolskeho Evertonu. Katalánci musia Karamelkám zaplatiť 10,5 milióna libier. (The Times)

Traoré pôjde do Lyonu

Vedenie Chelsea je pripravené predať talentovaného mladíka Bertranda Traorého do francúzskeho Lyonu. Olympique vraj za hráča, ktorý hosťoval v Ajaxe Amsterdam, zaplatí 15 miliónov libier. (The Times)