Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (21.6.)

streda, 21. jún 2017 09:39 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (21.6.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (21.6.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie sa blíži a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Real Madrid ide po Alexisovi

Španielsky denník Don Balón tvrdí, že najnovším prestupovým cieľom španielskeho majstra Realu Madrid bude čilský útočník Alexis Sanchez. Skúsený zakončovateľ sa stále nedohodol s Arsenalom na novom kontrakte, preto sa vo veľkom hovorí o jeho odchode inam. (Don Balón)

Lewandowski do Chelsea?

Anglický plátok Daily Mirror prišiel s informáciou, podľa ktorej by vraj mohol poľský reprezentant Robert Lewandowski v letnom prestupovom období prestúpiť do londýnskej Chelsea. Kouč Modrých Antonio Conte vraj hľadá veľkú posilu do ofenzívy, pričom kanonier Bayernu Mníchov patrí medzi najlepších hráčov na svete. (Daily Mirror)

Arsenal nepustí Bellerína

V uplynulých dňoch to vyzeralo, že prestup španielskeho obrancu Hectora Bellerína z Arsenalu do Barcelony je na spadnutie, no londýnsky celok vraj nechce svojho kvalitného beka nikam predávať. Celá vec by sa mala vyriešiť v najbližších dňoch. (The Independent)

Romelu Lukaku na lane United?

Daily Mirror informuje, že Manchester United ešte nevzdal prestupový boj o belgického útočníka Romelua Lukakua. Red Devils sú ochotní za kanoniera liverpoolskeho Evertonu zaplatiť astronomických 90 miliónov libier. (Daily Mirror)

Salahov odchod na spadnutie

Prestup egyptského reprezentanta Mohameda Salaha z kádra talianskeho vicemajstra AS Rím do anglického Liverpoolu, je podľa informácií lokálneho plátku Liverpool Echo takmer hotový. Egypťan by mal patriť na Anfield Road medzi členov základnej zostavy. (Liverpool Echo)

Mourinho nechce Ronalda

Prestup portugalského bombardéra Cristiana Ronalda z Realu Madrid do Manchestru United je podľa denníka Daily Express nepravdepodobný. Dôvodom má byť fakt, že slávneho CR7 v kádri Devils nechce kouč José Mourinho. (Daily Express)

Arda Turan na lane Arsenalu

Denník Marca píše, že turecký reprezentant Arda Turan je pod drobnohľadom Arsenalu Londýn. Skúsený záložník FC Barcelona by sa vraj mohol stať posilou víťaza FA Cupu za rovných tridsať miliónov eur. (Marca)