Main Content

Prezident Realu Madrid: Samozrejme, že by sme chceli Messiho

streda, 21. jún 2017 09:54 | Autor: Jakub Vaverka

Prezident Realu Madrid: Samozrejme, že by sme chceli Messiho
Prezident Realu Madrid: Samozrejme, že by sme chceli Messiho | zdroj: © TASR

Rivalita medzi FC Barcelona a Realom Madrid je večná a nemenná. Z času na čas však aj najväčší rivali vzdajú jeden druhému kompliment. Autorom toho najnovšieho je kontroverzný prezident Bieleho Baletu Florentino Perez.

Barcelona má Lionela Messiho, Real Madrid má Cristiana Ronalda. Oba kluby sa rozhodne nemajú na čo sťažovať, pretože v oboch prípadoch ide o unikátnych futbalistov. Nejeden z fanúšikov sa však zamyslel, aké by to bolo, keby táto dvojica hrala pokope. Podobné myšlienky mal aj prezident Realu Madrid Florentino Perez, ktorého slová pre Onda Cero prináša  FourFourTwo.

„Samozrejme, že by sme chceli mať Messiho v Madride. Bol však v barcelonskom mládežníckom tíme od útleho veku, preto sa nám ho nikdy nepodarilo získať,“ pragmaticky priznal jeden z najkontroverznejších mužov v súčasnom futbale a zároveň znovuzvolený prezident Los Merengues.

29-ročný Argentínčan bol spojený s katalánskou metropolou od detstva, pričom počas trinástich rokov v prvom tíme získal s FCB neuveriteľných 29 trofejí a taktiež 5 Zlatých lôpt pre najlepšieho hráča na svete.

Perez dal už aj v minulosti najavo, že je (tajným) obdivovateľom Lionela Messiho. Na povrch sa totiž dostali tri až štyri veľké ponuky, ktoré Real Madrid počas uplynulej dekády pre Barcelonu pripravil, avšak Katalánci predať svoj najväčší klenot, ešte k tomu úhlavnému nepriateľovi, predať vždy odmietli.