Main Content

Tragédia v americkom futbale: Hviezda NFL zabila vlastné dieťa

streda, 26. apríl 2017 10:00 | Autor: Jakub Vaverka

Vyhlásenia hviezdy amerického futbalu nahnevali hráčov NHL
Vyhlásenia hviezdy amerického futbalu nahnevali hráčov NHL | zdroj: © TASR

Život, nielen ten športový, píše niekedy skutočne kruté príbehy. Aktérom jedného z nich sa stal tridsaťsedemročný americký futbalista Todd Heap, ktorý prišiel veľmi tragickým spôsobom o svoje dieťa.

Keď človek príde o člena rodiny je to veľká tragédia, keď však rodič prežije svoje dieťa, je to niečo, čo život poznačí skutočne markantne. Svoje by o tom vedel hovoriť Todd Heap, ktorý sa v lige amerického futbalu NFL preslávil predovšetkým v dresoch tímov Baltimore Ravens a Arizona Cardinals.

Heap žije v Arizone a vlastní nákladiak. Jeho život však už nikdy nebude ako predtým. „Polícia prezradila, že 37-ročný Todd Heap šoféroval nákladné auto smerom k svojmu domu v Arizone, kdesi nevšimol svoju dcéru, ktorú nešťastne prešiel,“ prináša oficiálnu správu portál The Sport Bible. Trojročná dcéra tohto profesionálneho futbalistu to žiaľ neprežila.

Hráč vzhľadom na ochranu súkromia celú vec verejne nekomentoval, avšak detektívi vraj podrobne celú vec vyšetrujú a zatiaľ nedospeli k úplnému záveru. Je reálne, že Heap dostane trest odňatia slobody za zabitie, avšak ani pobyt za mrežami preňho nebude tak krutý ako celá udalosť, ktorej sa nešťastne stal aktérom.

V mladom veku Todd Heap chodil na Arizona State University, odkiaľ bol v roku 2001 draftovaný do National Football League spomínaným celkom Baltimore Ravens. V tejto organizácii sa stal jednou z legiend, keď odohral desať sezóne. Dva roky hral v Arizone, pričom v roku 2013 sa s Cardinals rozlúčil a ukončil aktívnu kariéru.