Main Content

Novinky a špekulácie z Corgoň ligy (24.06.)

piatok, 24. jún 2011 17:45 | Autor: Jakub Vaverka

Novinky a špekulácie z Corgoň ligy (24.06.)
Novinky a špekulácie z Corgoň ligy (24.06.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Prestupové šialenstvo sa nerozpútalo len v Západnej Európe, ale aj u nás na Slovensku. V rubrike s názvom “Novinky a špekulácie z Corgoň ligy“ vás budeme pravidelne informovať o novinkách týkajúcich sa Corgoňligových mužstiev.

MŠK skúša Střihavku

Šošoni sa pokúšajú získať ďalšiu zaujímavú posilu. Po tom ako angažovali Barčíka a včera aj Pečovského by sa treťou veľkou posilou mohol stať Čech Dávid Střihavka, ktorý vystriedal už niekoľko českých tímov, zahral si v Norwich City a v súčasnosti oblieka dres Willem II Tilburg. 28-ročný zakončovateľ by žlto-zeleným určite pomohol.

Senica prehrala tesne s ukrajinským gigantom


Na letnom sústredení v Rakúsku si futbalisti Senice zmerali sily s Dynamom Kyjev a neurobili si žiadnu hanbu. Prehrali síce 1-2, no svojim výkonom naznačili, že krok dokážu držať aj s vyspelými európskymi klubmi. Po tesných výsledkoch s Frankfurtom a Kyjevom sa zdá, že Záhoráci sa nemusia stratiť  ani v Európskej Lige.

Kone predĺžil so Spartakom


21-ročný Koro Issa Ahmed Kone bude nastupovať aj v nasledujúcej sezóne v drese Trnavy. Kone patrí v Trnave k najdôležitejším hráčom a nápomocný bude určite aj v Európskej Lige. V mužstve zo slovenského Ríma pôsobí od marca 2009. V doterajších 50 zápasoch strelil útočník z Pobrežia Slonoviny 15 gólov. 

Šebova cena milión eur!


Hannover 96 ponúka Slovanu za Filipa Šeba rovný milión eur. Rokovania medzi oboma klubmi pokračujú a celé futbalové Slovensko je zvedavé na vyvrcholenie tejto situácie. Slovan by v prípade prestupu Šeba do Hannoveru chcel využiť peniaze získane jeho prestupom na kúpu dvoch kvalitných útočníkov z českej Gambrinus ligy.

Žilinské kvarteto do Michaloviec

Vzhľadom na to, že sa “Šošoni“ cez letné prestupové obdobie výrazne posilňujú sa prakticky stráca šanca pre viacerých mladých odchovancov klubu, ktorí si hľadajú nové pôsobisko. Do Michaloviec prichádzajú zo Žiliny Patrik a Emil Le Giangovci a Michal Škvarka. Taktiež sa rokuje  o príchode Patrika Šimka. Pre Zemplín hrajúci v druhej najvyššej súťaži budú títo mladíci určite herným oživením.

Zajtra sme tu s našou pravidelnou rubrikou noviniek z Corgoň ligy opäť!