Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (28.6.)

streda, 28. jún 2017 09:18 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (28.6.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (28.6.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie sa blíži a špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Jamés na lane Manchestru United

Mediaset Premium tvrdí, že Manchester United chystá astronomických osemdesiat miliónov eur na kúpu kolumbijského reprezentanta Jamésa Rodrigueza z Realu Madrid. Biely Balet vraj kvalitnému záložníkovi v odchode brániť nebude. (Mediaset Premium)

Tottenham Ide po Alvesovi

Dani Alves potvrdil, že končí v Juventuse Turín, pričom by mal v kariére pokračovať v anglickej Premier League. Podľa denníka The Sun je hlavným favoritom na získanie jeho služieb londýnsky celok Tottenham Hotspur. (The Sun)

PSG minie 240 miliónov

Sport píše, že Paríž Saint-Germain v letnom prestupovom období minie 240 miliónov eur na kúpu talentovaného brankára Gianluigiho Donnarummu z AC Miláno a útočník Kyliana Mbappého z AS Monako. Financie pre francúzskeho vicemajstra nie sú problém. (Sport)

Aubu chcu v Číne

Čínsky celok Tianjin je údajne najväčším súperom PSG v boji o gabonského reprezentanta Pierrea- Emericka Aubameyanga. Borussia Dortmund je ochotná predať svoju najväčšiu oporu za približne osemdesiat miliónov eur. (Sport Bild)

Neistá budúcnosť Ronalda

Budúcnosť Cristiana Ronalda v Reale Madrid je podľa denníka Diario Gol stále neistá, pričom práve CR7 vraj zdržuje ďalšie prestupové ťahy Bieleho Baletu. Ak totiž Portugalčan ostane na Santiago Bernabeu, pravdepodobne Merengues nebudú robiť v lete výrazné zásahy do kádra. Ronaldov odchod by však veľa zmenil. (Diario Gol)

Oxlade- Chamberlain ostane

Anglický reprezentant Alex Oxlade- Chamberlain je odhodlaný ostať v londýnskom Arsenale, avšak požaduje novú zmluvu s týždenným platom na úrovni stotisíc libier a uistenie od vedenia klubu, že bude pravidelne hrávať. (Evening Standard)

Barcelona si stanovila termín

Španielsky denník Mundo Deportivo tvrdí, že vedenie FC Barcelona si stanovilo termín, kedy najneskôr musí byť jasné, či získa svojho odchovanca Hectora Bellerína z londýnskeho Arsenalu. Budúcnosť talentovaného reprezentanta Španielska by mala byť jasná do desiatich dní. (Mundo Deportivo)

Ak príde Lacazette, Giroud odíde

Evening Standard tvrdí, že je reálne, že ak Arsenal získa francúzskeho útočníka Alexandrea Lacazettea z Lyonu, káder The Gunners opustí jeho krajan Olivier Giroud. Giroud totiž nechce vysedávať na lavičke, pričom v hre aj jeho návrat do Ligue 1. (Evening Standard)