Main Content

FOTO: Krásne ženy známych futbalistov (#6): Sarah Richmond, okúzľujúca priateľka Juliana Weigla (fotky vnútri)

streda, 28. jún 2017 11:19 | Autor: Timotej Gašper

FOTO: Krásne ženy známych futbalistov (#6): Sarah Richmond, okúzľujúca priateľka Juliana Weigla (fotky vnútri)
FOTO: Krásne ženy známych futbalistov (#6): Sarah Richmond, okúzľujúca priateľka Juliana Weigla (fotky vnútri) | zdroj: © TASR

Julian Weigl je hráčom Borussie Dortmund a patrí k najväčším nemeckým talentom. Náročnou cestou za úspechom ho však sprevádza aj jeho polovička, Sarah Richmond.

Julian a Sarah sa dali dokopy na Valentína v roku 2011, kedy boli na výlete v Chicagu, odkiaľ pochádza otec Sarah. Sympatická slečna sa rozhodlo naplno podporovať svojho priateľa a odišla s ním do Dortmundu, kam sa Weigl sťahoval z 1860 Mníchov.



Fotogaléria: Sarah Richmond,
okúzľujúca priateľka Juliana Weigla
(zobraziť celú galériu)

Dvojica drží svoj súkromný život v tajnosti, no Sarah o sebe prezradila pár informácií na jej webe. „Som vždy optimistka a mám úsmev na perách. Som Sarah Richmond a priezvisko mám po mojom otcovi, ktorý je Američan. Študujem žurnalistiku a masmédia v Dortmunde. Som tiež veľkou milovníčkou interiérového dizajnu a po mojom skvelom priateľovi je najlepšou vecou v mojom živote náš pes, Mason.“

Nemecko-americkú okúzľujúcu krásku viaceré média označujú ako jednu z najkrajších partneriek futbalistov, nuž presvedčte sa v galérií.



(zobraziť celú galériu)