Main Content

Twitterová komunikácia Darlinga s novým spoluhráčom sa stala hitom internetu

štvrtok, 29. jún 2017 14:28 | Autor: Dávid Lech

Twitterová komunikácia Darlinga s novým spoluhráčom sa stala hitom internetu
Twitterová komunikácia Darlinga s novým spoluhráčom sa stala hitom internetu | zdroj: © TASR

Nová tvár v tíme Caroliny Hurricanes, brankár Scott Darling, sa začína zoznamovať s novým prostredím i spoluhráčmi. Ešte v úvode sezóny sa dostal do vtipného konfliktu s Derekom Ryanom, s ktorým komunikoval prostredníctvom sociálnej siete Twitter. Ich komunikácia ihneď obletela hokejový svet.

Celá ich diskusia na Twitteri sa točila okolo ich obľúbeného čísla 33, ktoré v minulej sezóne zdobilo ich dresy. Zaujímavú komunikáciu odštartoval Scott Darling so slovami: „Za to číslo ti ponúkam 3 večere, 2 prechádzky so psom a jednu noc opatrovania detí. Premysli si to,“ na čo Derek Ryan promptne reagoval: „To znie zaujímavo! Budú to 2 večere, 1 darčeková poukážka na jedlo a minimálne 2 inkasované góly na každom tréningu a sme dohodnutí.

Darling odpovedal: „Najlepšiu ponuku, akú ti môžem dať je 1 večera, jeden darčekový poukaz a 3 inkasované góly na tréningu.“ Derek Ryan po tejto ponuke neváhal a celý „trejd“ ukončil: „Dohodnuté! Číslo 33 je tvoje. Spíšem kontrakt a dám to svojim ľuďom, nech to dohodnú s tvojimi ľuďmi.“