Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera División (6.7.)

štvrtok, 6. júl 2017 10:02 | Autor: Jakub Vaverka

Správy dňa zo španielskej Primera División (6.7.)
Správy dňa zo španielskej Primera División (6.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera División.

MADRID: Real Madrid sa dostal do nevýhodnej pozície v boji o útočníka Kyliana Mbappého z AS Monako. Favoritom na získanie tohto mladíka je PSG. (Daily Mail)

MADRID:  Atlético Madrid robí všetko preto, aby získalo svojho ex-zverenca Diega Costu, ktorý je nechcený v Chelsea. (Daily Mail)

MADRID: Stredopoliar Realu Madrid Casemiro prehlásil, že jeho spoluhráč Cristiano Ronaldo je v Bielom Balete šťastný a nechystá sa odísť. (Daily Mail)

MADRID/BARCELONA/SEVILLA: Žiadaný Dani Ceballos z Betisu Sevilla je pripravený odmietnuť Barcelonu a dohodnúť sa s Realom Madrid, ak mu kouč Zidane sľúbi, že ho nepošle na hosťovanie. (The Sun)

SEVILLA: Prestup záložníka Vicenteho Iborru z FC Sevilla do Leicestru City za 12,3 milióna libier by mal byť uzavretý dnes. (The Sun)

MADRID: Francúzsky útočník Antoine Griezmann priznal, že prestúpiť z Atlética Madrid počas zákazu prestupov by bolo voči vedeniu nepekné. (Daily Mirror)

MADRID: Útočník Realu Madrid Alvaro Morata je krok od prestupu do anglického Manchestru United. (Marca)

MADRID: Útočník Fernando Torres bude pokračovať v Atléticu Madrid ešte minimálne rok. (Marca)

VALENCIA: Brankár Neto je pripravený opustiť Juventus Turín a posilniť španielsku Valenciu. (Marca)