Main Content

FOTO: Nové dresy všetkých klubov Premier League na sezónu 2017/18 (fotky vnútri)

pondelok, 10. júl 2017 10:51 | Autor: Martin Gregor

FOTO: Nové dresy všetkých klubov Premier League na sezónu 2017/18 (fotky vnútri)
FOTO: Nové dresy všetkých klubov Premier League na sezónu 2017/18 (fotky vnútri) | zdroj: © TASR

Manchester United bol uplynulý týždeň posledným klubom anglickej Premier League, ktorý predstavil domácu sadu svojich dresov na novú sezónu 2017/2018.

Červení Diabli v uplynulom týždni predstavili svojim fanúšikom dizajn domácich úborov. Stali sa tak posledným účastníkom Premier League, ktorý tak učinil pred novým ročníkom.

Niektoré kluby ako Stoke, Leicester City či Liverpool predstavili svoje nové dresy už koncom minulej sezóny. Iné tak urobili pompéznejšie ako napríklad Tottenham počas koncertu severolondýnskeho speváka AJ Traceyho.




Galéria: Nové dresy všetkých
klubov Premier League
(zobraziť celú galériu)

Predstavenie nových dresov bolo dozaista veľkou vecou v Chelsea, kde sa rozhodli po 10 rokoch ukončiť spoluprácu s firmou Adidas a presedlali na Nike. Posúďte sami, či urobili dobre. Dizajny nových dresov všetkých 20 klubov Premier League nájdete vo fotogalérii tu.

Mimochodom portál independent.co.uk sa rozhodol dresy aj oznámkovať. Najviac bodov z 10 dostal Liverpool (9), výborne obstáli aj Manchester United a nováčik Huddersfield Town s 8 bodmi. Najhoršie skončili dresy Manchestru City a Chelsea, ktoré dostali len 4 body