Main Content

Neymar: Môžem prestúpiť do Manchestru United... alebo Eibaru!

utorok, 11. júl 2017 10:30 | Autor: Martin Gregor

Neymar: Môžem prestúpiť do Manchestru United... alebo Eibaru!
Neymar: Môžem prestúpiť do Manchestru United... alebo Eibaru! | zdroj: © TASR

Brazílsky futbalový virtuóz Neymar zaujímavým spôsobom odpovedal na otázku týkajúcu sa možnosti jeho prestupu na Old Trafford.

Manchester United plus Neymar. Tieto špekulácie zapĺňali titulné strany najmä britských novín predovšetkým počas minulého leta, no neutíchali ani v priebehu uplynulej sezóny. Nič na tom nezmenil ani fakt, že Neymar v októbri podpísal s Barcelonou nový 5-ročný kontrakt. “Zaručené informácie” o tom, že sa blíži historický prestup utíchli mierne až keď samotný tréner Manchestru United José Mourinho povedal, že možnosť príchodu brazílskej superhviezdy do jeho tímu je absurdná.

V prípade hráča tohto kalibru však špekulácie nikdy úplne neutíchnu. Počas akcie Neymar Jr’s Five, ktorú organizuje v spolupráci s Red Bullom, sa ho novinári spýtali kde vidí svoju futbalovú budúcnosť.

,,Kto vie, čo sa stane zajtra?,” spýtal sa a dodal: ,,Aktuálne som veľmi šťastný, ale všetko sa môže stať, kto vie ...” Následne mu bola položená otázka, či by prestúpil do Manchestru United na čo odpovedal: ,,Áno…. alebo do Eibaru!”

V závere sa vyjadril ešte k blížiacej sezóne, ktorá by mala byť z jeho pohľadu úspešnejšia, než ročník 2016/2017, v ktorom Barcelona nezískala domáci titul a neuspela ani v Lige majstrov. ,,Verím, že táto sezóna nám prinesie veľa úspechov a radosti. Pripravujem sa na to. Bude to jedna z najdôležitejších sezón v mojom živote. Bude to najdôležitejšia sezóna v mojom živote!“