Main Content

Výsledky ankety: Ktorého hráča by fanúšikovia NHL najradšej narazili o mantinel?

utorok, 11. júl 2017 11:12 | Autor: Martin Gregor

Výsledky ankety: Ktorého hráča by fanúšikovia NHL najradšej narazili o mantinel?
Výsledky ankety: Ktorého hráča by fanúšikovia NHL najradšej narazili o mantinel? | zdroj: © TASR

Na sociálnej sieti Reddit v sekcii, ktorá je venovaná hokeju, bola položená anketová otázka, ktorej odpovede potvrdzujú, že Brad Marchand je najmenej obľúbeným hráčom naprieč celou NHL.

,,Môžete zbodyčkovať čistým spôsobom jedného hráča v NHL. Koho by ste si vybrali?,” znela otázka užívateľa s prezývkou thisismyaccount456. V priebehu 6 hodín na ňu odpovedalo vyše 200 hokejových fanúšikov.

Odpovede sa v až šokujúcej miere miere zhodovali – Marchand, Marchand, Marchand, Marchand, skur**** Marchand! ... neuveriteľných 50 krát bolo napísané toto meno jednotlivými užívateľmi bez toho, aby sa objavilo v zozname iné.
 
Až následne jeden z fanúšikov vymenoval Malkina, Cháru, Arvidssona, Hedmana, Alznera, Nasha a Drouina, no išlo o ojedinelý prípad, kedy nepadlo meno Marchand. Meno slovenského obra Zdena Cháru sa v odpovediach fanúšikov objavilo dokopy päťkrát.

Hviezda Bostonu Bruins Brad Marchand je dlhodobo považovaný za najzákernejšieho hráča zámorskej profiligy. Potvrdzujú to aj videokompilácie jeho podlých faulov na protihráčov v momentoch, kedy nie je v dohľade rozhodcov. Známy je najmä tým ako podkladá korčule pod nohy súperov, čím ich zráža k ľadu v nečakaných momentoch. Častokrát tieto fauly nie sú len podlé, no pre hráčov aj veľmi nebezpečné.