Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera División (13.7.)

štvrtok, 13. júl 2017 10:09 | Autor: Jakub Vaverka

Správy dňa zo španielskej Primera División (13.7.)
Správy dňa zo španielskej Primera División (13.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera División.

 

BARCELONA/MADRID: Kouč Manchestru United José Mourinho je ochotný ponúknuť Anderovi Herrerovi 175 000 libier týždenne, aby jeho hráč neodišiel do Barcelony či Atlética. (Daily Star)

BARCELONA: Vedenie FC Barcelona sa už nebude zaujímať o krajného obrancu Arsenalu Londýn Hectora Bellerína. Dôvodom je vysoká cena. (Daily Mirror)

MADRID: Liverpool FC plánuje ponúknuť Atléticu Madrid 25 miliónov libier na kúpu záložníka Angela Correu. (The Sun)

SEVILLA/MADRID: Atlético Madrid získalo z konkurenčného FC Sevilla Vitola, ktorý podpísal kontrakt do roku 2022. (Marca)

SAN SEBASTIÁN: Belgický reprezentant Adnan Januzaj skompletizoval svoj odchod z Manchestru United do Realu Sociedad. (Marca)

BARCELONA: Barcelona by sa mala v najbližšom období zamerať na španielskeho obrancu Chelsea Cesara Azpilicuetu. (Daily Mirror)

BARCELONA: Ďalším obrancom, ktorého Katalánci sledujú je talentovaný Nelson Semedo z Benficy Lisabon, ktorý by mohol stať 30 miliónov eur. (Marca)

BARCELONA: Obranca Barcelony Gerard Piqué prehlásil, že fanúšikovia FCB nemajú radi výsledky ako 1:0. (Marca)