Main Content

ODHALENÉ: Brat Bakayoka chtiac-nechtiac prezradil, kam Tiemoué prestúpi

štvrtok, 13. júl 2017 13:05 | Autor: Jakub Vaverka

ODHALENÉ: Brat Bakayoka chtiac-nechtiac prezradil, kam Tiemoué prestúpi
ODHALENÉ: Brat Bakayoka chtiac-nechtiac prezradil, kam Tiemoué prestúpi | zdroj: © TASR

Francúzsky stredopoliar Tiemoué Bakayoko patrí medzi najžiadanejších hráčov na európskom futbalovom trhu. Nové pôsobisko 22-ročného záložníka malo byť jasné až v najbližších dňoch, no hráčov brat Abdou na sociálnej sieti prezradil zrejme viac, ako by chcel.

Momentálne je takmer isté, že Tiemoué Bakayoko nebude v nasledujúcej sezóne obliekať dres francúzskeho AS Monako. Prestup talentovaného 22-ročného mladíka by bol už dávno dotiahnutý, keby si Francúz neprivodil zranenie kolena. To bol vraj dôvod, prečo Bakayoko neprešiel zdravotnou prehliadkou v londýnskej Chelsea.

Následne sa začalo špekulovať, že Tiemouéa získa Manchester United, ktorý chcel anglickému majstrovi po Romeluovi Lukakuovi vyfúknuť ďalšieho žiadaného futbalistu. Renomované zdroje z Britských ostrovov však deklarovali, že Red Devils nepodali na Bakayoka žiadnu oficiálnu ponuku, a že jediným reálnym hráčom o jeho služby je práve Chelsea.

Samotný stredopoliar sa k otázkam svojej budúcnosti nevyjadruje, no jeho brat Abdou dal možno nechcene celému svetu vedieť, kam pravdepodobne povedú najbližšie kariérne kroky jeho brata. Na svojom účte na sociálnej sieti Snapchat totiž zverejnil nasledovnú fotografiu.

Táto snímka napovedá tomu ,že jeho brat Tiemoué Bakayoko by sa mal dohodnúť na zmluve s Chelsea, ktorá sa o jeho získanie snaží od polovice júna. AS Monako je ochotné predať jednu zo svojich opôr z minulého ročníka, pričom The Blues vraj pošlú francúzskemu majstrovi čiastku na úrovni 35 až 40 miliónov libier.