Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera División (24.7.)

pondelok, 24. júl 2017 10:36 | Autor: Jakub Vaverka

Správy dňa zo španielskej Primera División (24.7.)
Správy dňa zo španielskej Primera División (24.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera División.

BARCELONA: Útočník FC Barcelona Neymar je opäť o krôčik bližšie k prestupu do francúzskeho PSG za 196 miliónov libier. (Marca)

BARCELONA: Tréner FC Barcelona Ernesto Valverde prehlásil, že nenechá brazílskeho útočníka Neymara odísť do Francúzska. (Marca)

BARCELONA: PSG chce zaplatiť 222 miliónov eur Barcelone cez katarských sponzorov, aby obišlo finančné fair-play, ktoré sleduje UEFA. (Marca)

BARCELONA: Prestupu Neymara do PSG sa vraj barcelonské vedenie nebojí. Potvrdil to prezident FCB José Maria Bartomeu. (Marca)

BARCELONA: Barcelona núka za Coutinha z Liverpoolu 90 miliónov eur, no tréner LFC Jurgen Klopp povedal, že hráč nie je na predaj. (Marca)

MADRID: Tréner Realu Madrid Zinedine Zidane si myslí, že Biely Balet je bez útočníka Alvara Moratu, ktorý odišiel do Chelsea, slabším tímom. (Marca)

MADRID: Po odchode kolumbijského reprezentanta Jamésa Rodrigueza do Bayernu, bude číslo 10 v Reale Madrid nosiť Chorvát Luka Modrič. (Marca)

VALENCIA: Turecký Besiktas BJK lanári španielskeho útočníka Alvara Negreda z Valencie. (Marca)