Main Content

Neymar už jednou nohou v PSG. Prestup podľa Di Marzia môže zmariť len jedna vec

sobota, 29. júl 2017 09:50 | Autor: Martin Gregor

Neymar už jednou nohou v PSG. Prestup podľa Di Marzia môže zmariť len jedna vec
Neymar už jednou nohou v PSG. Prestup podľa Di Marzia môže zmariť len jedna vec | zdroj: © TASR

Gianluca Di Marzio, rešpektovaný novinár s mnohými kontaktmi v zákulisí veľkoklubov, ktorý v minulosti už viackrát informoval o veľkých transferoch skôr, než boli realizované, tvrdí, že prestup Neymara do PSG je takmer hotovou vecou.

,,Paríž St. Germain je presvedčený, že sa mu podarí podpísať Neymara. Francúzsky klub je pripravený zaplatiť Barcelone 222 miliónovú výkupnú klazulu (v eurách) a čaká na to, či Neymarov tím akceptuje ponuku na plat 28 miliónov eur ročne plus bonusy. V tomto momente jediná vec, ktorá môže prekaziť prestup, je, že Neymar zmení názor po tom ako sa ho pokúsia spoluhráči z Barcelony presvedčiť, aby zostal," píše sa na oficiálnej stránke Gianluca Di Marzia.

Jedným z hráčov, ktorí si odchod Neymara z Barcelony určite neprajú, je Andrés Iniesta. Ten na včerajšej tlačovej konferencíí povedal veľavravne: ,,Nemyslím si, že 200 alebo 300 miliónov eur prinesie Barcelone viac než Neymar".

Podľa informácii Paris United by mal Neymar podpísať s PSG päťročný kontrakt s ročnou opciou. Majiteľ francúzskeho giganta katarský princ Nasser Ghanim Al-Khelaïfi chce, aby Brazílčan prišiel na lekársku prehliadku do súkromnej nemocnice Aspetar v Dohe.