Main Content

Šláger kola v Trnave: Je to moje mesto, hovorí talentovaný mladík

sobota, 5. august 2017 11:30 | Autor: Jakub Vaverka

Šláger kola v Trnave: Je to moje mesto, hovorí talentovaný mladík
Šláger kola v Trnave: Je to moje mesto, hovorí talentovaný mladík | zdroj: © TASR

Dnes pokračuje tretie kolo Fortuna ligy ďalšími zápasmi. Šlágrom je stretnutie Spartaka Trnava a AS Trenčín. Diváci sa rozhodne majú na čo tešiť. Zraky budú uprené aj mladíka Martina Vantrubu, ktorého nečaká jednoduchá úloha.

Trnava vstúpila do nového ročníka úspešne. Spartak porazil Michalovce tesne 1:0 a následne naplno bodoval aj v stretnutí proti Podbrezovej. "Bilí Andelé" si chcú plný počet udržať aj po zápase s AS Trenčín. Naposledy sa medzi týmito súpermi zrodil hokejový výsledok, keď Trnavčania porazili AS 4:3.

Minulý týždeň si svoju premiéru za Spartak odkrútil mladý brankár Martin Vantruba. Po odchode Adama Jakubecha do LOSC Lille je na jeho pleciach nemalý tlak. Musí zvládnuť pozíciu jednotky. "V Trnave som sa narodil a vyrastal, mám tam všetkých kamarátov a rodinu, je to moje mesto. Posnažím sa, aby som postupne pridával čoraz viac zápasov a pomáhal tomuto klubu," uviedol šikovný mladík, ktorému klubový manažment verí.

Zápas má výkop dnes o 18:30 na štadióne Antona Malatinského. Z vyjadrení z oboch táborov badať, že oba celky budú hrať na víťazstvo.