Main Content

Barcelona a Liverpool sa dohodli na prestupe Coutinha

pondelok, 7. august 2017 11:16 | Autor: Martin Gregor

Barcelona a Liverpool sa dohodli na prestupe Coutinha
Barcelona a Liverpool sa dohodli na prestupe Coutinha | zdroj: © TASR

Philippe Coutinho by sa mal podľa informácii ESPN už čoskoro stať hráčom Barcelony.

Po prestupe Neymara za 222 miliónov eur do Paris St. Germain chcú Katalánci za tieto peniaze priviesť do tímu viacero veľkých mien.

Spomínajú sa najmä tri – Eden Hazard z Chelsea, Ousmane Dembelé z Dortmundu a Philippe Coutinho z Liverpoolu.

V prípade všetkých troch nemožno realizáciu tohto prestupu vylúčiť. Dnes sme vás napríklad informovali o tom, že Barcelona podľa talianskeho novinára Gianlucu Di Marzia učinila už prvú oficiálnu ponuku za 20-ročného Dembelého.

Odporúčame tiež:



Barcelona urobila prvú oficiálnu
ponuku za hviezdu Borussie Dortmund!

 Ak všetko dopadne podľa predstáv Barcelony, reálny je príchod aspoň dvoch z tejto trojice. Na to by peniaze získane za predaj Neymara mali stačiť.

ESPN informuje, že Coutinho je už jednou nohou hráčom Barcelony. Odvoláva sa na svoje interné zdroje, podľa ktorých sa na utajovanom stretnutí dohodli Tom Werner zastupujúci Liverpool a Raul Sanllehí z Barcelony na podmienkach prestupu.

25-ročný brazílsky futbalový virtuóz by mal na Camp Nou prestúpiť za 100 miliónov eur plus bonusy, pričom celková čiastka by mala byť vyššia, než zaplatil Manchester United minulé leto za Paula Pogbu. Ak sa veci zdarne dotiahnu do konca, Barcelona nielen že uskutoční najdrahší nákup vo svojej klubovej histórii, no zároveň spraví z Coutinha druhého najdrahšieho hráča planéty hneď po Neymarovi.

Liverpool si podľa ESPN už vyhliadol aj možnú náhradu za Coutinha- mal by nim byť Manuel Lanzini z West Hamu United.