Main Content

Conte nevie vylúčiť odchod Hazarda do Barcelony

pondelok, 7. august 2017 11:43 | Autor: Martin Gregor

Conte nevie vylúčiť odchod Hazarda do Barcelony
Conte nevie vylúčiť odchod Hazarda do Barcelony | zdroj: © TASR

Eden Hazard je spoločne s Ousmane Dembelém a Philippem Coutinhonom najčastejšie spomínané meno v rámci špekulácii týkajúcich sa nákupov Barcelony po odchode Neymara do PSG.

Prestup Neymara do PSG zanechal v zostave Barcelony veľkú dieru, ktorú sa Katalánci pokúsia zaplniť vďaka 222 miliónom eur získaným jeho predajom.

Odchod Brazílčana do Paríža dostal do neželanej pozície viacero klubov vrátane Chelsea Londýn, ktorá sa obáva odchodu azda najväčšej hviezdy tímu Edena Hazarda.

Získanie Belgičana by bolo pre Barcelonu azda najväčšou možnou výhrou v súčasnej situácii a zdá sa, že tento scenár nie je až taký nereálny. Kým tréner The Blues Antonio Conte nedávno absolútne vylúčil Hazardov odchod, teraz už taký presvedčivý nie je.

,,Eden Hazard je špičkový hráč, ale opakujem ja som tréner a ja môžem poskytnúť len môj názor. Finálne rozhodnutie je však vždy na kluboch,” povedal Conte na otázku denníka Metro týkajúcu sa možného prestupu Hazarda do Barcelony.

,,Očakávam, že Eden bude hrať za Chelsea. Nie je správny čas prísť o hráča alebo hráčov,” dodal dúfajúc, že sa tento nákup Barcelone napokon nepodarí.

Conte je po zisku majstrovského titulu počas leta kritizovaný za to, že sa  mu zatiaľ nepodarilo Chelsea adekvátne posilniť. Priviedol síce hráčov ako Willy Caballero, Antonio Rudiger, Timoue Bakayoko a Alvaro Morata, no fanúšikovia klubu dúfajú vo viac. Naposledy Conteho nepotešilo definitívne stanovisko Juventusu, ktorý odmietol predať Alexa Sandra.