Main Content

Ibrahimovič možno podpíše novú zmluvu s Manchestrom United

štvrtok, 10. august 2017 12:34 | Autor: Martin Gregor

Ibrahimovič možno podpíše novú zmluvu s Manchestrom United
Ibrahimovič možno podpíše novú zmluvu s Manchestrom United | zdroj: © TASR

Manchester United podľa informácii Daily Mail uskutočnil prvé rozhovory so Zlatanom Ibrahimovičom týkajúce sa podpisu novej zmluvy.

35-ročný švédsky obor Zlatan Ibrahimovič sa zotavuje z vážneho zranenia kolena, pre ktoré ukončil minulú sezónu predčasne už v apríli. Liečbu podstupuje v tréningovom komplexe Manchestru United Carrington, hoci oficiálne už hráčom červených diablov nie je.

Kanonier, ktorý v októbri oslávi už 36 narodeniny, je stále pár mesiacov pred návratom do hry, no okolnosti naznačujú, že Manchester United s veľkou pravdepodobnosťou podpíše so Zlatanom novú zmluvu. O Ibrahimoviča sa pritom zaujímajú aj v zámorskej MLS a vylúčiť nemožno ani jeho odchod do AC Miláno, kde budujú po zmene majiteľov nový „supertím”.

Že v kabíne Manchestru United počítajú s Ibrahimovičom aj v novej sezóne naznačuje správanie Romelua Lukakua, ktorý sa po prestupe na Old TraffordIbrahimoviča spýtal, či môže obliekať dres s číslom 9, na čo mu Švéd odpovedal kladne.

Tréner Red Devils José Mourinho tiež nevylúčil Ibrahimovičove zotrvanie v klube: ,,Možno s nami zostane. Nemá kontrakt, ale stále je blízko nášmu klubu,” citoval ho Daily Mail.