Main Content

Trest pre Dembélého pokračuje. Vydupe si mladý Francúz prestup do Barcelony?

nedeľa, 13. august 2017 12:03 | Autor: Martin Gregor

Trest pre Dembélého pokračuje. Vydupe si mladý Francúz prestup do Barcelony?
Trest pre Dembélého pokračuje. Vydupe si mladý Francúz prestup do Barcelony? | zdroj: © TASR

Borussia Dortmund zvíťazila v sobotňajšom zápase nemeckého pohára DFB Pokal na pôde Rielasingen-Arlen vysoko 0-4. V jej zostave však chýbal Ousmane Dembélé a vyzerá to tak, že k tímu sa nevráti ani v najbližších dňoch.

Borussia Dortmund odmietla v úvode tohto týždňa oficiálnu ponuku Barcelony na predaj Ousmaného Dembélého na čo zareagoval mladý Francúz tým, že sa neobjavil na štvrtkovom tréningu.

Vedenie klubu ho za toto neprofesionálne správanie dočasne vyradilo do soboty, kedy mal Dortmund odohrať stretnutie s Rialesingenom-Arlenom, z kádra, s tým, že k mužstvu sa mal vrátiť v nedeľu doobeda.

Po včerajšom víťazstve však Dortmund na svojej oficiálnej stránke bdb.de stručne oznámil, že Dembélého vyradenie z tímu platí aj naďalej. Športový riaditeľ klubu Michael Zorc len stručne dodal: ,,Ousmane Dembélé sa samozrejme môže pripravovať v rámci individuálneho tréningu mimo skupiny.”

Na základe týchto informácii to vyzerá tak, že Dembélé vzal svoj osud do vlastných rúk a protestným správaním si chce zariadiť predaj do Barcelony. Či sa mu risk oplatí ukážu až nasledujúce dní. Prinajmenšom však týmto správaním vytvára dojem problémového hráča, na čo sa medzi manažérmi nezabúda.