Main Content

Ďalší prestup slovenského talentu: V Turecku to majú za hotovú vec!

nedeľa, 13. august 2017 12:28 | Autor: Filip Chudý

Ďalší prestup slovenského talentu: V Turecku to majú za hotovú vec!
Ďalší prestup slovenského talentu: V Turecku to majú za hotovú vec! | zdroj: © TASR

Po ME do 21 rokov v Poľsku sa očakávali viaceré prestupy našich mladíkov. Uskutočnilo sa ich zatiaľ päť, pričom podľa viacerých zdrojov sa už upiekol aj šiesty.

Po Martinovi Chrienovi (z Plzne do Benficy), Adamovi Zreľákovi (z Jablonca do Norimbergu), Milanovi Škriniarovi (zo Sampdorie do Interu Miláno), Stanislavovi Lobotkovi (z Nordsjaellandu do Celty Vigo) a Adamovi Jakubechovi (z Trnavy do Lille) by sa mala čoskoro potvrdiť šiesta zmena dresu hráča našej 21-tky z kádra ME 2017 v Poľsku.

Viaceré turecké médiá v sobotu síce písali pomaly ako už o hotovej veci, že stopér Branislav Niňaj odchádza z belgického Lokerenu do tureckého Osmanlisporu na ročné hosťovanie s opciou na prestup. Niektoré zdroje Niňaja už aj ako hráča Osmanlisporu uvádzajú, ale oba kluby transfer oficiálne ešte nepotvrdili.

Ale odchodu Niňaja všetko nasvedčuje, keďže ani v sobotu nebol na zápasovej súpiske Lokerenu, pričom tiež nebol ohlásený medzi hráčmi, ktorí majú zdravotné problémy a nemôžu nastúpiť.

Osmanlispor v minulej sezóne skončil na 13. mieste tureckej ligy, ale tiež v nej úspešne účinkoval v Európskej lige. Vyhral v nej svoju skupinu pred španielskym Villarrealom a stroskotal až vo vyraďovacej fáze s Olympiakosom Pireus.