Main Content

Sokratis skritizoval Dembélého: Mal by sa inšpirovať Aubameyangom!

štvrtok, 17. august 2017 11:21 | Autor: Martin Gregor

Sokratis skritizoval Dembélého: Mal by sa inšpirovať Aubameyangom!
Sokratis skritizoval Dembélého: Mal by sa inšpirovať Aubameyangom! | zdroj: © TASR

Obranca Borussie Dortmund Sokratis Papastathopoulos sa vyjadril k spoluhráčovi Osumanemu Dembélému, ktorý svojim správaním žiada klub, aby ho predaj do FC Barcelona.

20-ročný Dembélé, ktorý je od predaja Neymara do PSG prestupovým cieľom Barcelony, vynechal minulý týždeň bez oznámenia a vysvetlenia štvrtkový tréning, za čo ho klub potrestal vyradením z tímu až do odvolania. Udialo sa tak len deň po tom ako Dortmund odmietol ponuku Barcelony na jeho predaj.

Komplikovaná situácia okolo francúzskeho mladíka zasahuje aj do šatne nemeckého celku. Podľa Sokratisa “proste nemôže robiť čo si zachce”.

,,(Dembelé) je dobrý chlapec, ktorý robí na ihrisku neuveriteľné veci. Musí však pochopiť, že žiadny hráč nie je väčší než tím. Každý hráč musí pochopiť, že musí pracovať pre tím a zaradiť sa do radu, čo platí aj o Dembelem. Jednoducho nemôže robiť, čo si zachce. Ako príklad by si mal zobrať Pierre-Emericka Aubameyanga.”

Sokratis svojho spoluhráča Aubameyanga nespomenul len tak náhodou. O jeho služby je naprieč futbalovou Európou tiež obrovský záujem, no Gabončan rešpektuje postoj svojho zamestnávateľa, ktorý ho nechce predať. ,,Auba si tiež môže predstaviť odchod z klubu, ale je to profesionál a dáva do každého tréningu a každého zápasu maximum.”