Main Content

Cristiano Ronaldo: Nikdy sa im nepodarí ma potopiť, vrátim sa silnejší

streda, 23. august 2017 10:14 | Autor: Jakub Vaverka

Cristiano Ronaldo: Nikdy sa im nepodarí ma potopiť, vrátim sa silnejší
Cristiano Ronaldo: Nikdy sa im nepodarí ma potopiť, vrátim sa silnejší | zdroj: © TASR

Real Madrid neuspel s odvolaním a päťzápasový dištanc Cristiana Ronalda nadobudol platnosť. Portugalčan si už dva zápasy odpykal, no ešte v troch súťažných stretnutiach nebude môcť Bielemu Baletu pomôcť.

Oficiálna správa od arbitrážneho súdu CAS potvrdila, že Ronaldo sa previnil a jeho dištanc je oprvánený. Real Madrid veril, že s odvolaním uspeje, avšak nestalo sa. Rodák z ostrova Madeira ostane mimo súťažný kolotoč až do dvadsiateho septembra, čo je ešte takmer mesiac.

Samotný Cristiano Ronaldo neskrýval po definitívnom rozhodnutí ťažké srdce. "Ďalšie nepremyslené rozhodnutie, od nespravodlivosti k nespravodlivosti. Nikdy sa im nepodarí ma potopiť. Tak ako vždy, vrátim sa silnejší, ako kedykoľvek predtým. Ďakujem tým, ktorí ma podporujú," napísal štvornásobný držiteľ Zlatej lopty na svoje profily na sociálnych sieťach.

Ronaldo dostal dištanc po tom, čo bol vylúčený v prvom zápase Supercopa de Espaňa proti Barcelone. Najprv ho rozhodca napomenul za vyzlečenie dresu po vstrelení gólu, následne za filmovanie. Dištanc si CR7 vyslúžil svojho reakciou, keď do hlavného arbitra po vylúčení agresívne sotil.