Main Content

Prestupové klebety a špekulácie (6.7.2011) + VIDEO

streda, 6. júl 2011 19:35 | Autor: Martin Gregor

Prestupové klebety a špekulácie (6.7.2011) + VIDEO
Prestupové klebety a špekulácie (6.7.2011) + VIDEO | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk, foto SITA

Letné a zimné obdobie je vo futbale tradične spojené s transferovým šialenstvom. Predovšetkým kluby najslávnejších Európskych líg na čele s anglickou Premier League a španielskou La Ligou radi prekvapujú futbalovú verejnosť astronomickými kúpami.

Prinášame vám ďalšie pokračovanie našej pravidelnej rubriky so súhrnom najnovších klebiet a špekulácií súvisiacich s letným prestupovým termínom.

Liverpool bude ešte silnejší

Charlie Adam je veľmi blízko k prestupu do Liverpoolu. Jeho súčasný zamestnávateľ Blackpool, ktorý vypadol z Premier League, zdá sa stratil po opustení Premier League akúkoľvek nádej na udržanie tohto talentovaného škótskeho záložníka, ktorého sa “The Reds” snažili pritiahnuť do Liverpoolu už počas zimného prestupového termínu. Charlie Adam nastúpil v uplynulej sezóne na 35 stretnutí a zaznamenal v nich 12 gólov. Vďaka stabilne kvalitným výkonom nechýbal ani v nominácií na najlepšieho hráča sezóny anglickej Premier League.



Gervinho blízko k prestupu do Arsenalu

Gervinho by mohol ešte dnes dotiahnuť svoj prestup do londýnskeho Arsenalu z francúzskeho Lille. Africký útočník bol dnes v Londýne, kde sa podrobil tradičnej zdravotnej prehliadke. Arsenal ma podľa zdrojov z Britských ostrovov pripravený pre Gervinha kontrakt na štyri roky.

Valencia získala ďalšieho hráča z Almérie

Mladý argentínsky talent Pablo Piatti dnes nasledoval svojho kolegu Diega Alvesa, ktorý pred pár dňami prestúpil z Almérie do Valencie. Piattiho, ktorý je členom širšieho kádra argentínskej reprezentácie chceli získať okrem Valencie aj v talianskom Udinese.

Atlético Madrid odmietlo 35 miliónov eur

Atlético Madrid dnes údajne odmietlo ponuku Juventusu Turín na 35 miliónov eur za uvoľnenie argentínskeho útočníka Sergia Aguera.  

Inter sa posilnil o Alvareza

Ricardo Alvaréz sa stáva novou posilou Interu Miláno. 23-ročný ofenzívny záložník to dnes oznámil prostredníctvom argentínskeho portálu Valez Sarsfield. O angažovanie Alvaréza mali veľký záujem aj v londýnskom Arsenale a rímskom AS. „Nerazzurii“ zaplatili za tohto mladíka 13 miliónov eur.

Inter neuvoľní Maicona ani Lúcia, Sneijder otázny

Technický riaditeľ Interu Miláno Marco Branca dnes ubezpečil fanúšikov čierno-modrých, že káder vicemajstra určite neopustí ani jeden z dvojice Maicon a Lúcio, o ktorých sa v posledných dňoch intenzívne hovorilo v súvislosti s odchodom do iného mužstva.
Neutíchajúci záujem je o Wesleyho Sneijdera, ktorého by radi uvítali hlavne v oboch kluboch z Manchestru. V súvislosti s jeho odchodom z milánskeho veľkoklubu to vyzerá reálnejšie, čo priznal aj nový tréner Interu Gian Piero Gasperini.

Forlán na odchode z Atlética Madrid

Diego Forlán, ktorý zažil počas minulého leta mimoriadne vydarený svetový šampionát v drese Uruguaju, nedokázal v uplynulej sezóne Primera Division udržať vysoko nastavenú latku a po väčšinu ročníka sa výrazne strelecky trápil. Jeho súčasný zamestnávateľ Atlético Madrid údajne nie je presvedčené, či môže Forlán ešte klubu pomôcť a tak hľadajú spôsob ako ho predať ešte vypršaním zmluvy.