Main Content

HORÚCA SPRÁVA: Kapitán Schalke a majster sveta oznámil, že chce prestúpiť do Juventusu!

piatok, 25. august 2017 15:16 | Autor: Timotej Gašper

HORÚCA SPRÁVA: Kapitán Schalke a majster sveta oznámil, že chce prestúpiť do Juventusu!
HORÚCA SPRÁVA: Kapitán Schalke a majster sveta oznámil, že chce prestúpiť do Juventusu! | zdroj: © TASR

Len pred pár minútami sa počas tlačovej konferencie Schalke 04 Gelsenkirchen verejnosť dozvedela šokujúcu správu. Manažér Christian Heidel oznámil, že Benedikt Howedes chce vymeniť Schalke za Juventus.

Benedikt Howedes je členom štruktúry Schalke už od roku 2001. Prešiel si mládežou a postupne sa prepracoval až do prvého tímu, za ktorý odohral úctyhodných 335 zápasov. Nemecký húževnatý stredopoliar bol dlhodobo ikonou a symbolom pre „Koenigsblauen“ a nikto nerátal s jeho odchodom.

Situácia sa však zmenila len pred pár minútami, keď Heidel na konferencii prezradil: „Benedikt Howede mi povedal, že by rád opustil Schalke a pripojil sa k Juventusu.“

Howedes, 44-násobný nemecký reprezentant, je mimoriadne skúsený stredný obranca. Juventus hľadá náhradu za Leonarda Bonucciho a 29-ročný Nemec by mohol byť rovnako kvalitnou oporou defenzívy „Starej dámy.“

„Určite sa tým budeme zaoberať a v najbližšej budúcnosti padne definitívne rozhodnutie,“ ukončil tému Howedes predstaviteľ vedenia Schalke 04, Christian Heidel.