Main Content

Trnava vyčíslila škody na toaletách, policajti budú vraj predvolávať

sobota, 26. august 2017 12:11 | Autor: Filip Chudý

Trnava vyčíslila škody na toaletách, policajti budú vraj predvolávať
Trnava vyčíslila škody na toaletách, policajti budú vraj predvolávať | zdroj: © TASR

Zápas Trnava – Slovan má dohru, o ktorú by sa mali postarať aj policajné zložky. Aké mali vzniknúť podľa domácich škody?

Už 137. pokračovanie najslávnejšieho slovenského derby, ktoré zaslúžene vyhral Slovan 2:1, čím pripravil Trnave prvú prehru v sezóne, má dohru. Trnavčania podľa klubovej stránky vyčíslili škody v hosťujúcom sektore a hlavne na toaletách na viac ako 10-tisíc eur.

„Vedenie Štadióna Antona Malatinského - City Arena, na čele so športovo-technickým riaditeľom Branislavom Kriškom, pracuje na odstránení škôd. Času je málo, už onedlho sektor obsadia Slovinci.  V prípade sa začalo aj trestno-právne konať. Polícii výrazne pomôže aj kamerový systém. A to vďaka najmodernejšej technológii, ktorou je štadión vybavený. Vyšetrovateľovi už boli poskytnuté konkrétne záznamy. Vedenie City Arena do tejto chvíle urobilo všetky potrebné kroky. V súčasnosti prebieha policajné vyšetrovanie, preto sa nateraz k prípadu vyjadrovať už nebude,“ píše sa na stránke spartak.sk.

„Je podané trestné oznámenie. Pracujú na tom zložky v Bratislave aj Trnave. Policajný zbor si na základe kamerových záznamov nájde všetkých vinníkov, ktorých postupne predvolá,“ doplnil Kriška pre klubovú televíziu.

Na facebooku sa k vzniknutej situácii vyjadrilo aj zoskupenie Ultras Slovan, ktoré mediálny záujem spustilo statusom „Už sme tu“ s fotkou toaliet. „Keď naša ,radikálnaʽ 100-členná skupina dorazila na štadión, tak boli toalety už vytuningované. Transparenty boli absolútne normálne a slušné s ohľadom na situáciu. Petardy hádzali jednotlivci a ak sú niekde kvalitné kamery, tak na Štadióne Antona Malatinského,“ napísalo v statuse okrem iného zoskupenie Ultras Slovan.