Main Content

Trnava sa posilňuje, na lane má troch slovenských futbalistov

utorok, 29. august 2017 14:37 | Autor: Filip Chudý

Trnava sa posilňuje, na lane má troch slovenských futbalistov
Trnava sa posilňuje, na lane má troch slovenských futbalistov | zdroj: © TASR

Trnavský Spartak sa pred koncom prestupového obdobia mieni výrazne posilniť. Do klubu má namierené trojica bývalých mládežníckych reprezentantov Slovenska.

Spartak Trnava mieni využiť reprezentačnú prestávku na posilnenie svojho kádra, pričom na lane má podľa Trnavského hlasu troch slovenských futbalistov. Od pondelka má s klubom opätovne trénovať stredopoliar Anton Sloboda, ktorý v Trnave pôsobil aj v minulej sezóne. A hoci podľa našich informácií mali oňho záujem kluby zo zahraničia aj Slovenska, nakoniec by mal tento 30-ročný stredopoliar pôsobiť opäť v Trnave.

Do nej sa môže vrátiť aj 27-ročný stredopoliar Ján Vlasko, ktorý bol pred odchodom do Poľska hviezdou Spartaka. Ten ho chcel viackrát odvtedy získať, ale neúspešne. Teraz by sa to mohlo zmeniť a bývalý reprezentant do 21 rokov by mohol prísť zo Zaglebia Lubin naspäť do Trnavy.

Brankársku otázku by mal vyriešiť ďalší bývalý reprezentant Slovenka do 21 rokov a dnes 28-ročný Martin Chudý. Ten podľa našich informácií pred niekoľkými týždňami požiadal FK Teplice o ukončenie zmluvy, ale tie mu vyhoveli až teraz, keď našli zaňho náhradu v podobe bývalého brankára Prešova Jakuba Diviša z Mladej Boleslavi. „,Život je ako bonboniéra, nikdy nevieš čo ochutnáš,ʽ znie známy citát z Forresta Gumpa. Súhlasím, posledný rok som toho ,ochutnalʽ skutočne veľa. Preto som sa rozhodol na vlastnú žiadosť ukončiť s FK Teplice zmluvu a chcem poďakovať vedeniu klubu, že mi vyhoveli. V pondelok som si ešte užil posledný tréning a potom zbalil kufre,“ napísal Martin Chudý na svoju fanpage na facebooku s tým, že praje klubu veľa úspechov v športovej činnosti a všetkým ľuďom v ňom hlavne veľa osobných úspechov, zdravia a úsmevu na tvári.