Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera División (30.8.)

streda, 30. august 2017 12:57 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa zo španielskej Primera División (30.8.)
Správy dňa zo španielskej Primera División (30.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera División.

BARCELONA: Philippe Coutinho sa podľa novinára Olivera Bonda, ktorý má zdroje vo vedení Liverpoolu, stane ešte toto leto hráčom Barcelony. Kluby sa mali dohodnúť na prestupovej čiastke 160 miliónov eur.

BARCELONA: Neymar počas reprezentačného zrazu Brazílie presviedča Coutinha, aby upustil od túžby prestúpiť do Barcelony a radšej zostal v Liverpoole.

BARCELONA: Douglas v tejto sezóne dres Barcelony neoblečie. Na ročné hosťovanie ho získala Benfica Lisabon spolu s opciou na trvalý prestup.

CELTA VIGO: Mužstvo Stanislava Lobotku sa posilnilo v ofenzíve. Do klubu prichádza mladučký turecký talent Emre Mor z Dortmundu.

LAS PALMAS: Útočník Stoke City Bojan Krkić sa ocitol podľa denníku Marca v hľadáčiku účastníka Primera Division z Las Palmas.

VALENCIA & DEPORTIVO ALAVES: 23-ročný záložník Alvaro Medran, ktorý nemá isté miesto v zostave Valencie, by mal odísť na ročné hosťovanie do Deportiva Alaves.