Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera División (31.8.)

štvrtok, 31. august 2017 11:16 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa zo španielskej Primera División (31.8.)
Správy dňa zo španielskej Primera División (31.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera División.

BARCELONA: Riyad Mahrez by mohol prestúpiť do Barcelony ako alternatíva za Philippe Coutinha v prípade, že sa Katalánci nedokážu dohodnúť s Liverpoolom na uzavretí prestupu brazílskej hviezdy.

BARCELONA: Katalánsky gigant podľa Corriere dello Sport  ponúka za služby Paula Dybalu z Juventusu Turín astronomických 160 miliónov eur. Dybala by mal byť ďalšou z alternatív pre Barcelonu v prípade, že nedotiahnu prestup Coutinha z Liverpoolu.

BARCELONA: Katalánci by mohli uvoľniť na hosťovanie do Evertonu Thomasa Vermaelena. Belgický stopér má skúsenosti s Premier League, predtým totiž pôsobil v Arsenale.

BARCELONA: FC Turín sa snaží s Barcelonou dohodnúť na hosťovaní Munira El Haddadiho, ktorý nemá šancu presadiť sa v zostave Barcelony. Haddadi by mal do Turína prísť formou hosťovania s opciou na trvalý prestup v hodnote 17 miliónov eur.

LAS PALMAS: Loic Rémy údajne odíde z Chelsea a na dva roky posilní Las Palmas. Informoval o tom portál football-espana.net.

SEVILLA: Sevilla by sa rada posilnila na ľavom okraji obrany o Lionela Carolezo z Galatasarayu Istanbul.

LEGANÉS & GETAFE: Boj o služby vo Valencii nepotrebného Fabiáana Orellana medzi sebou zvedú španielske tímy Getafe a Leganés.

VALENCIA: Nani definitívne končí vo Valencii, kde nemá na ružiach ustlané po tom, ako sa neskoro vrátil ku klubu po Pohári konfederácii, kde reprezentoval Portugalsko. Nani odletel do Ríma, kde by mal podpísať zmluvu s Laziom.