Main Content

Plíšková sa po prehre pustila do ostrej kritiky hry Magdalény Rybárikovej

piatok, 1. september 2017 15:14 | Autor: Dávid Lech

Plíšková sa po prehre pustila do ostrej kritiky hry Magdalény Rybárikovej
Plíšková sa po prehre pustila do ostrej kritiky hry Magdalény Rybárikovej | zdroj: © TASR

Česká tenistka Kristýna Plíšková nedokázala v druhom kole US Open poraziť Slovenku Magdalénu Rybárikovú. Po zápase naštvane hodila raketu o zem a pustila sa do ostrej kritiky svojej súperky.

Prudké hodenie rakety o zem jej nepomohlo psychicky si uľaviť. Češka po prehre 6:7, 6:7 neskrývala sklamanie a poriadne sa obula aj do štýlu hry 28-ročnej rodáčky z Piešťan: „Hrá škaredý tenis, veľmi sa na to nedá pozerať. Nikdy neviete, čo od nej príde. Kraťas, čop, polokiks. Čím horšie zahrám, o to horšia rana priletí späť,“ cituje slová českej hráčky stránka idnes.cz.

Svoju sestru Karolínu, ktorú Rybáriková vyradila na Wimbledone, tak pomstiť nedokázala. Súperku napokon dokázala aj pochváliť: „Je šikovná, všetka česť. Prežíva životnú sezónu, čo jej dodáva pokoj. Je vidieť, že má za sebou veľa vyhraných zápasov,“ dodala aktuálne 41. hráčka sveta.

Slovenská tenistka, ktorá sa prvýkrát v kariére po turnaji dostane do elitnej tridsiatky WTA rankingu, si v treťom kole zmeria sily s nasadenou trojkou, Španielkou Garbine Muguruzovou.