Main Content

Uznávaný španielsky novinár: Real Madrid plánuje kúpiť Paula Dybalu

utorok, 26. september 2017 13:46 | Autor: Jakub Vaverka

Paulo Dybala
Paulo Dybala | zdroj: TASR

Real Madrid by sa mohol stať novým klubom argentínskeho útočníka Paula Dybalu. Tvrdí to známy španielsky novinár Eduardo Inda.

Eduardo Inda je skúsený a uznávaný španielsky žurnalista, ktorý pracuje pre denník OK Diario. V televíznom programe pre stanicu El Chiringuito prehovoril o budúcnosti zakončovateľa Juventusu Turín Paula Dybalu. „Real Madrid plánuje získať Paula Dybalu. Je to hráč, ktorý dokáže skórovať množstvo gólov, aj keď nie je klasická deviatka.“

Inda si myslí, že možný príchod dlhodobého prestupového cieľa FC Barcelona do Realu Madrid by mohol zároveň znamenať odchod jednej z aktuálnych opôr úradujúceho víťaza Champions League. „Možný príchod Dybalu by mohol vyžadovať odchod jedného hráča. Možno by musel odísť Gareth Bale,“ myslí si novinár.

Dvadsaťtriročný Dybala bol dlho spájaný s FC Barcelona, no Kataláncom sa oporu turínskeho Juventusu nepodarilo získať počas uplynulého prestupového obdobia a momentálne to vyzerá, že La Joya je bližšie k Bielemu Baletu.

Argentínsky útočník je s desiatimi gólmi najlepším strelcom tejto sezóny talianskej Serie A, pričom uznávaný futbalový agent Mino Raiola o ňom nedávno prehlásil, že jedného dňa s určitosťou Juventus Turín opustí.